Cool Cat, Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pentru a treia oara clubul/barul Cool Cat si-a mutat cuibul. Povestea "pisicii cool" a inceput pe Gabroveni la nr. 13, apoi a continuat pe strada General N. Dona, la cativa pasi de Cismigiu, iar acum clubul a ajuns pe strada Sborului la nr. 2, la o aruncatura de bat de La Scena

Noua locatie, intr-o casa veche ce ar necesita un pic de renovare, are un aspect destul de sordid, mai ales in comparatie cu felul in care arata clubul cand se afla pe strada Dona. Spatiul din interior este destul de generos pentru petreceri, insa noua ne-a placut cel mai mult terasa cu bancute de parc si imbracata in totalitate in vita de vie - racoroasa in zilele calduroase, dar plina de tantari cand se lasa seara.

Cool Cat (str. Soborului) Cool Cat (str. Soborului)

Incaperile pastreaza o parte din mobilierul vechi al casei, candelabrele si sobele din teracota, dar nu lipsesc nici decoratiunile urbane, cum ar fi placile de skateboard expuse pe pereti ca niste trofee - un amestec care noua ne-a placut. Ce nu ne-a placut deloc a fost toaleta care ne-a adus aminte de toaletele CFR. 

Clubul si-a pastrat acelasi profil si cam aceeasi clientela. Meniul, in schimb, este mult mai saracacios, dar preturile destul de mici. Berea are preturi intre 6 si 12 lei, iar la 10 lei va puteti bucura de o bere Edelmeister la sticla la 750 ml. Cafeaua si racoritoarele au preturi in jur de 6 lei.

Cool Cat (str. Soborului) Cool Cat (str. Soborului) Cool Cat (str. Soborului) Cool Cat (str. Soborului)

Cei de la bar par clienti fideli ai locului, pentru ca de multe ori ii puteti surprinde jucandu-se pe PlayStation, citind la lumina lampii sau stand pe Facebook, in asteptarea comenzilor. Muzica care se asculta in Cool Cat este un amestec de indie cu electro sau piese de chillout, iar in afara de partyuri, pe terasa mai au loc si proiectii de filme, dintre cele mai bune.

De bifat mai mult pentru terasa si daca aveti chef de un "cinematograf" in aer liber.


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera