Club si Gradina Berlin, Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
In Bucuresti a aparut de ceva vreme un nou loc pe val: club si gradina Berlin, destinatie de relaxare si de evenimente cool in mijlocul orasului. Mai mult de atat, trebuie sa stiti ca acest loc era si printre preferintele unei generatii mai vechi care se strangea la o vorba si la o gustare la fostul restaurant Berlin.

Cum tot ce-i vintage e si la moda, Berlinul a inviat si a ajuns usor pe harta unei noi generatii de animale urbane: noi. Nici nu ne mira succesul atribuit acestui loc daca stam sa ne gandim ca din gradina poti sa admiri vulturii de pe cladirea Cercului Militar National si sa te bucuri de linistea strazii Constantin Mille. Plus ca e in zona multor altor locuri care au fost resuscitate cu ocazia unor evenimente, targuri sau petreceri, asa cum e Gradina Capitol sau Palatul Universul.

Club si Gradina Berlin Club si Gradina Berlin  
 
Aici aproape in fiecare seara e o proiectie de film de arta sau o scoatere de la naftalina a unei capodopere cinematografice, plus ca aproape in fiecare week-end se intampla ceva intre peretii cladirii sau in curtea Berlinului unde zidul n-are nicio importanta.

Interiorul cu aer de palat e perfect pentru concerte, dar nu i-am testat si atmosfera simpla de iesit la bere si de stat la discutii cu prietenii. In schimb, am facut asta in gradina, spatiu prietenos si fara prea multe pretentii de design. Cateva mese aruncate in curte, muzica buna pe fundal uneori oferita chiar de DJ-ul la serviciu, niste colturi cu umbra si o priveliste tare frumoasa; pe scurt, e bine rau in gradina la Berlin.

Club si Gradina Berlin Club si Gradina Berlin

Desi se spune ca Berlinul e club de hipsteri, noi nu l-am conceput ca un loc de genul. Bauturile sunt la preturi decente: berea e 8 lei (la 0,5 l), cocktail-ul destul de mare si bun e 15 lei, sucurile in jur de 6 lei. Servirea se face direct de la bar, asa ca astepti cat ai tu chef sa astepti dupa bauturile comandate. 

Partea distractiva la Berlin e ca nici n-ai nevoie de masa, poti sa stai la pervazul gemurilor vechi si sa-ti vezi de discutiile importante sau sa stai oriunde prin cladirea palat care aminteste prin decorul grandios ca aici a fost candva si un cazinou. 

Club si Gradina Berlin Club si Gradina Berlin
Club si Gradina Berlin Club si Gradina Berlin

Cat mai tine vara cu noi, va recomandam sa treceti si prin gradina de la Berlin, sunt sanse mari sa va placa. Iar daca vreti ceva mai special, vedeti cand se proiecteaza filme sau cand au evenimente ca sa va simtit ca-n adevaratul Berlin, ala nemtesc si vanat de toata hipsterimea. 

Voi ati fost pe la Club Berlin?
3 comentarii

Club si Gradina Berlin, Bucuresti
st
#1 -

New comment

nu sunt filme in fiecare seara, da' cand sunt este plin si bine! :)

Club si Gradina Berlin, Bucuresti
ssmiha
#2 -

New comment

cand e vreun party (cel putin vara), inautru e sauna, iar afara muzica se aude prost

Club si Gradina Berlin, Bucuresti
Adi
#3 -

Comentariu nou

da s-a inchis?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera