Club: noul Downstairs

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Inchiderea Downstairs-ului de pe Mosii Vechi a produs nedumerire in randul celor care isi petreceau cate o seara de weekend acolo, dansand si band bere. Locul, desi nu mare, adunase un numar considerabil de "de-ai casei", o parte mosteniti de pe vremea vechiului M.A.S.H. :)

Aseara, Downstairs s-a redeschis intr-o noua locatie, pe Calea Floreasca. Intrarea se face pe undeva prin spate, asa ca ochii-n patru unde scrie nr 111-113 (e un showroom de masini), intrarea e pe o straduta paralela cu Calea Floreasca.

downstairs

In ciuda zonei (aud un comentariu in off: Calea Floreasca? Asta inseamna ca o sa fie de fite?), Downstairs si-a pastrat specificul, muzica si oamenii. Contrastul e delicios, la nici doi pasi e Gaia, cunoscut pentru fitele absolute, asa ca cei care ies noaptea obositi din Downstairs dau nas in nas si bocanc in pantof cu toc cu cei care ies obositi din Gaia. :)

downstairs

Interiorul arata... industrial, te face sa te intrebi ce a fost aici inainte. Un depozit, o hala de productie, un subsol? O incapere mare si dreptunghiulara, cu niste stalpi de sustinere pe mijloc, o scena pentru concerte, un bar luminat fain si mese cu canapele pe margine. S-a mizat pe simplitate, cateva postere pe peretii caramizii, lampi metalice si tevile la vedere, reconfortant pentru cineva care a venit pur si simplu sa se distreze.

downstairs

Locul spune tare: "aici se danseaza!" prin spatiul gol din mijloc si prin putinele locuri de stat jos, in raport cu cele de "stat sus". Intr-adevar, se danseaza pe rupte, cel putin aseara clubul era plin, oamenii se simteau bine si dansau ca bagati in priza. Playlist-ul a fost mai mult spre rock, oldies but goldies, 90s, dance si hituri la care toata lumea striga refrenul.

public


Preturile sunt ok, o bere fiind de la 5-6 lei (Ursus, Stejar), 8 (Peroni) pana la 12 (Corona), iar cocktailurile sunt 13 lei. In Downstairs e o sa fie wi-fi, asa ca va puteti aduce si laptopul pentru live blogging in mijlocul petrecerilor. Oricum, e un club unde se merge cu prietenii in weekend, atmosfera e faina si prietenoasa, iar muzica e tare pana dimineata.

  catel
Catelul intelectual, cel mai simpatic personaj al serii.

Foto: Mihai Dragomirescu. Multumim!

Downstairs
Calea Floreasca 111.
tel: 0724 158 575; 0722 262 849
9 comentarii

Club: noul Downstairs
Bob
#1 -

multumim

ne bucuram ca v-a placut ;)
Cand il faceti si pe Anton catel clubber? :D

Club: noul Downstairs
Bob
#2 -

wifi

O mica precizare - inca nu avem WiFi dar incercam sa bagam cat se poate de repede. Apropo, cunoasteti vreo retea de cartier in zona Calea Floreasca/complex Prestige? :D

Club: noul Downstairs
Cristina Foarfa
#3 -

Comentariu nou

Pai primiti si minori in club? :) Anton e un copil inocent. NOT! :)

Club: noul Downstairs
Bob
#4 -

Anton

pai primim dar cu conditia sa poarte ochelari, in felul asta nu se va da in vileag ca e minor :)

Club: noul Downstairs
calin
#5 -

Comentariu nou

cine e anton ??? :P. pe bune. cine e anton?

Club: noul Downstairs
dragos
#6 -

uite...
...aici, de exemplu
Club: noul Downstairs
mihai alexandru
#7 -

o nebunie

A fost una din cele mai super petreceri din acest an.
Sunt convins ca si concertele vor iesii super.
Tineti-o tot asa!
BAFTA!!!

Club: noul Downstairs
anca
#8 -

s-a

clubul s-a inchis. ar trebui sa scrieti asta voi cei de la metropotam

Club: noul Downstairs
Pink
#9 -

s-a inchis?

stiu ca am incercat sa merg la deschidere, dar a fost foarte greu sa primim informatii exacte legate de data deschiderii si mai ales daca putem gasi si locuri. cred ca erau prieteni invitati...asta e!
Iar acum sa aud ca l-au inchis! De ce? Ca lumea merge pe acolo!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera