Club de snooker si biliard: London Club

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Acum cateva seri am fost la biliard in London Club. Lume multa, ca duminica seara, mese ocupate, dar ne-am facut de lucru la o cafea si un joc de table pana cand s-a eliberat una din mese, ceea ce s-a intamplat in mai putin de o ora.

London Club (biliard si snooker)

London Club nu e cel mai grozav loc din Bucuresti unde poti juca biliard sau snooker, dar e unul dintre cele mai decente.

Daca treci peste problema aerisirii (e mult fum) si nu te intereseaza prea mult felul in care arata vecinii de masa (in fond te duci sa bagi o bila, nu sa socializezi), London Club ofera un raport calitate-pret rezonabil, intr-o atmosfera acceptabila.

London Club (biliard si snooker)

Ce ofera, mai precis:

- 17 mese de biliard tip Chevillotte, structura de otel, facute din trei blaturi de marmura de Marmara de 5cm grosime, mantele sunt Artemis K-66 Pro, iar postavul este Iwan Simonis 860 ("the billiard cloth of champions").

- 2 mese de snooker sunt tip Riley (12 ft).  Sunt construite in acelasi fel ca si mesele de biliard si sunt postavuite cu Iwan Simonis 5000.

London Club (biliard si snooker)

Desi acest metropotam nu este un specialist in ale sportului cu tacul, prieteni biliardofili (...si -fagi) se declara de fiecare data cand merg in London Club multumiti de calitatea meselor, a tacurilor, a mantelor si bilelor. Se plang totusi de fum.

London Club (biliard si snooker)

London Club se afla in zona Pietei Romane, mai precis in Piata Lahovary, strada George Enescu, nr. 36-42, la etaj.

Program: 09 : 03, zilnic

Tarife: intre 15-25 de lei/ ora, in functie de ora la care vii (25 in weekend)

Gratuitati: ofera ore gratuite la anumite sume de ore jucate

Concursuri si campionate: vezi programul si alte detalii pe site-ul lor.

Citeste si:
Unde jucam biliard in Bucuresti
4 comentarii

Club de snooker si biliard: London Club
daniela
#1 -

Unde jucam biliard in Bucuresti cartierul Berceni ?

Biliard, tv bar, separeu, pizzerie, cafenea, darts, cocktail si club.. preturi minime pentru o atmosfera de bun gust si
rafinament. Nu credeti ? Vizitati-ne !

Bd. Alexandru Obregia nr 23 - 25 etj.1 sect 4
http://www.dollycofi.ro

Club de snooker si biliard: London Club
jesuis
#2 -

:)

London Club e probabil cel mai grozav loc de jucat biliard/snooker, ca sa nu mai zic ca e cel mai decent :))

Macar aici nu vin toti tuciurii ca in IDM sau Texas :))

Club de snooker si biliard: London Club
..

Unul din cele mai tari cluburi de biliard. Pacat totusi ca nu servesc nimic de mancare (pizza, sandvisuri, etc) dar te lasa sa vi cu mancare de afara ( mai putin cu bautura ).
Foarte aglomerat seara si in weekend (cand te duci duminica si iti zice ca mai sunt 17 mese in asteptare iti cam pica moralul).
Preturi ok, la 4 ore jucate ai una gratis.

Club de snooker si biliard: London Club
serban
#4 -

au oferte peste oferte in ultima vreme

nu sunt client fidel dar merg destul de des,am masa mai mereu,vineri-sambata si duminica seara cand se astepta mult dupa mese,momentan nu astept mai mult de 20-30 minute,mesele mai mult decat ok,au introdus si mancare gen sandvisuri,cheseburgeri,etc ,nu tin tigari in schimb,cu mancare sau bauturi de afara ,nu mai ai voie deloc si plata la ei se face pe loc,consumatia la bar ma refer,din cate am observat singuri care platesc la sfarsit sunt cei cunoscuti personalului,gen isi vorbesc la pertu si etc,clienti fideli in mare parte,noi restul platim consumatia pe loc,dar nici nu ma mir pe timp de criza,e ok,faza tare e ca ieri am stat 3 ore la biliard ,a venit de plata in jur de 50 lei masa de biliard,si in contul aceleiasi sume am comandat ce am vrut de la bar,practic am consumat de 100 ron si am platit doar jumatate,momentan am inteles ca este vorba de 5 zile de proba,dar in ultima vreme observ ca baga alta oferta imediat cum se termina una,mi se par foarte ok,ospatari si personalul sunt oameni de treaba si bun simt,atata tot sa nu ii bati si tu pe bataturi :P,seara mai ai sansa sa dai de un ospatar uituc dar e de inteles,mese multe clienti la fel si un mare minus ca e mult fum si ca au doar un singur ospatar

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera