Club: Walhalla, original medieval pub

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
But then the Roman Empire fell like this- "oh shit". And we went into what the historians called the Stupid Fucker period. Then there was the dark Ages. " I can't even see you! Where are you?"” - Eddie Izzard

Daaa, the Dark Ages, o perioada destul de distractiva daca este sa ne luam dupa localurile cu tema medievala (asa putine cum sunt) pe care le avem in Bucuresti. Unul dintre acestea este Walhalla (situat pe Bulevardul Dacia, vizavi de Institutul Francez) care mai are tupeul sa se numeasca, the original medieval pub.

Desi decorul este cel care este (bogat in sabii, scuturi, stindarde, mese si bancute de lemn, caramida cat cuprinde, fier forjat cat cuprinde) si cel care se potriveste (sa zicem) cu tematica aleasa, muzica se bate cap in cap cu aceasta tematica. Melodiile de house si dance te scot cu totul din atmosfera medievala.

walhalla

walhalla

Chelnerii insa sunt destul de simpatici. Cel putin chelnerul care ne-a servit pe noi si-a castigat bacsis-ul printr-o atitudine prietenoasa. Bauturile au fost bine preparate (ne-am comandat doua cocktailuri care aveau gust foarte) si au venit repede. Deci din punctul de vedere al produselor si al servirii nu avem ce reprosa, dar muzica aia. Grrrr. De asemenea, programul incepe de la ora 18, deci nu ai ce cauta acolo dup-amiaza.

Ca preturi, pentru un local din acea zona Wallhalla are preturi foarte decente. O bere Carlsberg sau Tuborg la halba de 400 de ml costa 5, respectiv 6 lei (la sticla de 330 ml este 7 lei). Cocktailurile nealcoolice (Green Apple, Virgin Pina Colada, Deep Throat, Coconut Kiss) sunt 12 lei iar cele alcoolice (Manhattah, Mojito, Red Apple, Sex on the beach) sunt 16 lei.

Se poate si manca in Walhalla. Meniul de mancaruri cuprind cateva salate la 10-12 lei, preparate din pui (piept de pui la gratar, pui Corleone, portofele de pui) la 15-16 lei si la desert clatite (6 lei) sau mere Placerea Contelui (9 lei).

Walhalla nu par a fi foarte de incredere, dar decorul este interesant si deschizandu-se la ora 18 poate are o clientela specifica. Cert este ca dupa ora 19 tot veneau oameni. Nu strica sa arunci o privire, desi nu stiu cat de comfortabil te vei simti intr-un loc cu sabii pe pereti si trance in boxe.

Walhalla
bd. Dacia nr 62
021 211 44 123 comentarii

Club: Walhalla, original medieval pub
Alexandru
#1 -

Walhalla

Localul este foarte fain, merg aici de cativa ani. Mare pacat de muzica, total neinspirat aleasa, nu mai spun de faptul ca daca vii cu prietenii, e ideal sa-ti gasesti o masa care sa nu fie sub boxa, altminteri risti sa tipi pentru a fi auzit. Insa, atmosfera (eliminand sonoritatea) este una foarte placuta, chelerii sunt toti deosebit de amabili, bauturile au preturi decente (ex: un Carlsberg draft 6 ron), cocktail-urile sunt bine preparate (cel putin Mojito), pacat ca nu mai au metrul de bere la tub si ca vinul rosu nu vine in mai multe sortimente, nu spun ca Recas (actual Transilvanya) n-ar fi ok, dar daca vrei sa schimbi cu un alt rosu demisec nu ai alternative. Mancarea este buna, dureaza putin mai mult pentru ca se pregateste pe loc (lucru ce poate fi pe de alta parte un atu) iar preturile nu sunt nici aici mari (ex: portofele de pui 15 ron, pui la gratar 13 ron, cartofi natur /prajiti 5 ron, salata de castraveti murati 5 ron). Concluzie: numai puncte forte, mai putin muzica. Ma simt insa atat de bine aici, incat e singurul local unde pot face abstractie de muzica house.

Club: Walhalla, original medieval pub
Andu
#2 -

Walhalla

Adaug la cele spuse de Alexandru ca am avut si eu dati cand muzica era prea tare, m-am dus la bar si am rugat frumos chelnerul sa dea muzica mai usor, iar problema a fost rezolvata imediat. Nu a fost nici o problema intrucat angajatii, desi s-au tot schimbat de la o vreme incoace au o totusi o constanta privitoare la bunul simt. Of, de ar dispare muzica aceasta stresanta ar fi un local cu totul grozav. Am avut insa intr-o seara o placuta supriza, nu au pus absolut deloc house, ci muzica din anii 90, foarte fain. Din pacate a fost doar o exceptie, dar sper la mai multe :)

Club: Walhalla, original medieval pub
Marina
#3 -

S-a schimbat...

Am insistat sa merg dupa mult timp in acest pub pe care il stiam mai intim si am dat intr-un adevarat BIRT ! Desi persoana care ne-a intampinat a fost cumsecade lumina difuza de alta data nu mai era, lumanarile pe mese nici atat insa tronau becurile galbene din facliile false la fiecare masa si parca accentuau design-ul de beci ,mult fum prin toata treaba asta..plus ca nici nu se mai numeste asa . Pacat

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera