Club: The Ark

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
A fost Front, acum este The Ark. "Lupul" si-a schimbat blana, dar "naravul" ba. Si nici macar toata blana, pentru ca The Ark arata in linii mari cam la fel ca raposatul Front. Lucrul care a aparut in plus este The Ark Underground, subsolul transformat in club, cu scena pentru concerte (desi i-am auzit pe mai multi plangandu-se ca e imposibil ca un concert live sa se auda bine in "beciul" de la The Ark). 

Naravul mentionat mai sus se refera mai ales la gustul pentru scena indie si electro, pentru publicul hipster, cool si urban, pe care The Ark le-a pastrat.

The Ark The Ark

Barul arata interesant infasurat in desene a la Lichtenstein si cu table negre cu desene in creta deasupra. Tablele negre pe care se poate desena sau se pot lasa mesaje cu creta le veti intalni si la toalete - o idee ingenioasa pentru a nu limita creativitatea oamenilor care folosesc toaleta, dar si pentru o curatare mai rapida si ieftina a peretilor din bude.

La primul nivel, exista o zona de socializare cu masute, in fata barului, dar si o zona mai lounge, cu canapele unde se proiecteaza filme - noi am vazut aici Exit Through the Gift Shop in varianta silent cinema, o idee ingenioasa de folosi spatiul in mai multe feluri. Tinand cont ca ne uitam la film cu casti, in rest barul isi poate vedea de viata lui normala, cu muzica si socializare.

Underground-ul este pur si simplu un tunel de beton, fara prea multe alte accesorii sau decoratii - un bar opus scenei si cateva tejghele cu scaune inalte, scurt si la obiect.  Si aici ne-au placut desenele.

The Ark The Ark The Ark The Ark

Preturile sunt medii, o bere e 7-8 lei, un cocktail incepe de la 12 lei si un suc e 6-7 lei. The Ark promite multe evenimente din zona underground-urban, asa ca stati cu ochii pe program.

The Ark The Ark

Fie ca se numeste Front sau The Ark, atmosfera si oamenii de aici (fie ca e vorba de clientela sau de cei de la bar) au ramas trendy-cool. Locatia a ramas si ea la fel de inaccesibila sau incomoda pentru multi si la fel de neplacuta din mai mai multe motive: haitele de caini si grupuletele destul de agresive care misuna pe aici fiind cele mai cu greutate.  Totusi, e numai buna cand vreti sa schimbati peisajul barurilor trase la indigo din anumite zone populare si cautati ceva alternativ.  


2 comentarii

Club: The Ark
tuvia
#1 -

the mighty ark

nu stiu cine naiba crede ca zona asta e agresiva, periculoasa, bla bla.caini sunt peste toti ca sa nu mai zic de populatia minoritara.Nu ca as lua apararea cartierului, dar stau aici de peste 10 ani si...nimic.Chiar asta era drumul meu spre scoala, exact pe langa Piatza.Nothing ever happened..da ma rog.Mituri urbane :)
ah, in the ark e frig iarna si cald vara.sau cel putin era, hmm.poate s'a schimba meanwhile.

Club: The Ark
AM-PM
#2 -

not true dude

nu sunt mituri urbane..am fost la un workshop de arta digitala organizat aici recent si unul dintre artisti a fost atacat in momentul in care a iesit afara de un grup de tigani...
cainii in schimb nu mi s-au parut agresivi

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera