Club: Tago Mago

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Se zvonea, de ceva vreme, prin urbe, ca Jumbo (cel care ne-a dat The Loft si Control) ne pregateste pentru vara asta ceva nou, bun si la fel de alternativ ca tot ce a produs pana acum.

Saptamana trecuta, aparitia unui nou club pe patru nivele (subsol, doua etaje si mansarda, plus terasa), care "mixeaza formulele de club, bistro si terasa cu ateliere culturale polivalente – film, expozitii de fotografie, pictura, teatru, sala de auditie si performace-uri", a fost confirmata. Noul local se numeste Tago Mago si se afla intr-o casa veche de pe strada Sperantei nr. 21 (mai sus de La Dud), si, mai mult ca sigur, pentru hipsterii si iubitorii de muzica alternativa, acesta se va transforma, peste vara, in cel mai hot spot din capitala.

Motto-ul noului club este: Tago Mago likes it well mixed si vine la pachet cu promisiuni foarte tentante, pentru ca ni s-a transmis ca aici "se vor desfasura in paralel activitati culturale si un clash de stiluri muzicale, variind de la obisnuitul indie, de moda veche si noua, la amestecuri eteroclite de jazz, fusion, electro and anything in between."

Sambata noapte, in timp ce lumea se perinda de la un muzeu la altul, Tago Mago a oferit un sneak peak, un preview party pentru toti curiosii. Si, chiar daca locul inca nu era gata si mirosea a vopsea (barul purtand semne de "proaspat vopsit") si nu erau deschise decat terasa si un etaj, lumea buna a lasat muzeele si s-a inghesuit sa vada noua minune, despre care multi spuneau ca este un fel de "incrucisare intre Control si Ota " (daca tot vorbeam despre mixuri).

Tago Mago Tago Mago Tago Mago Tago Mago
Tago Mago Tago Mago

Printre cei care au migrat de la Noaptea Muzeelor la preview party s-a numarat si artistul german Lillevan, care a dat MNAC-ul pe Tago Mago.  

Terasa se afla intr-o curte, printre copaci inalti si pare un loc foarte placut pentru a ne transforma dupa-amiezele din aceasta vara intr-unele racoroase, iar noptile albe intr-unele indie&alternative. Spatiul este destul de generos, incap lejer 50-60 de oameni, desi in noaptea de sambata erau peste 100-150 de oameni (poate chiar mai mult) doar afara - unde, dupa cum puteti vedea si din poze, nu prea mai aveai unde sa stai.   

Preturile sunt cam aceleasi cu care ne-au obisnuit toate cluburile de muzica alternativa din centru. Bere: la draught - 5 lei Tuborg, 7 lei Carlsberg, 14 lei Guinness, la sticla - 6 lei Holsten & Tuborg, 11 lei Corona. Sticlele de vin au preturi intre 30 si 45 de lei. Cocktailurile au preturi cuprinse intre 12 si 18 lei, iar cele non-alcoolice sunt 10 lei. Shoturile sunt intre 7 si 9 lei. Bauturile racoritoare costa 5 lei, iar cele calde (cafea&ceai) au preturi intre 6 si 8 lei. Dar, ca si localul, meniul este si el "in constructie", cel putin asa statea scris pe el.   

Tago Mago Tago Mago Tago Mago Tago Mago
Tago Mago Tago Mago

La etaj Andy ‘Sinboy’ Luke, Cliza si Rock DJ incingeau destul de bine atmosfera cu mixuri in care mai recunosteai un The Drums sau The Knives si pe care Silviu Gherman (Mes Quins) s-a facut remarcat pe ringul de dans.

Spatiul de la etaj nu este foarte mare si se aglomereaza repede, dar, din cate am inteles, aceasta va fi destinat evenimentelor mai mici, clubul propriu-zis urmand sa fie deschis la subsol - deci, nu va faceti griji ca n-o sa incapeti inauntru. 

Locul, fie el si in plin proces de finisare, ne-a placut foarte mult, iar eu as putea paria ca, si asa, ca work in progress, pana in septembrie, cand toate nivelele cladirii isi vor deschide portile, Tago Mago va deveni the place to be. Dupa petrecerea de deschidere a clubului Control spuneam ca acesta "promite sa fie un club viu, cu multe concerte de muzica alternativa, in care party-urile se vor tine lant si in care cu siguranta ne vom pierde noptile si ne vor prinde diminetile", acum exista doua astfel de locuri.   


Mai multe poze pe 100eyes


2 comentarii

Club: Tago Mago
eu
#1 -

Comentariu nou

Am fost si e ok.S a deschis o cafenea in incinta Hanului lui Manuc.Este un loc incarcat de istorie si extrem de primitor.

Club: Tago Mago
c
#2 -

ki

mini market
clar
blugi si dero

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera