Club: Road Life

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
S-A INCHIS. In locul sau functioneaza acum Coffee Cabinet

Nu destinatia e importanta, ci drumul, zice o zicala-crez a oamenilor cu dor des de duca. Drumul ca drumul, dar popasul? Viata pe drumuri, cu destinatie sau nu, are nevoie de pauze. Pauze in Road Life, spre exemplu.

road life

Clubul Road Life e deschis de doua saptamani intr-o zona destul de saraca in surse de distractie nocturna. Este pe bd. Mihalache la numarul 23, pe partea stanga, la 3-4 minute de Piata Victoriei, in umbra Tower Center-ului care e aproape gata. E destul de greu sa-l ratezi, mai ales la ceasurile mai tarzii, cand in fata se face expozitie moto.

Ce treaba are Road Life cu motoristii? E club de bikeri? Rock? (am intrebat noi ieri) N-are neaparat treaba cu motoarele, nu-i de bikeri si nici rock nu e (ni s-a raspuns). Ne-am intristat nitel, era buna inca o carciuma rock, dar ne-a trecut repede cand a inceput karaoke.

Clubul e foarte nou, cum va spuneam, si inca nu e in forma finala. In sensul ca ii mai trebuie cate ceva decorativ pe pereti, care sunt inca golasi si cam violenteaza ochiul, fiind foarte viu colorati, in ciuda luminii slabe.

E impartit intr-o camera gen cafenea si alta tip lounge, cu canapele si masute joase si proprietarii se gandesc sa se mai extinda fie pe orizontala, cu terasa in spate, fie pe verticala, in pod. :)

road

road

Cand am aflat ca era seara de karaoke, recunoastem sincer ca am avut niste crampe subite. Pentru karaoke iti trebuie o croiala speciala. Atat sa canti, cat si sa rezisti in public. In cele din urma n-a fost rau deloc, pe la orele 12 barul, cat este el de micut (cam pentru 60 de persoane) era incredibil de aglomerat, se statea in picioare, pe hol, pe afara, pe langa motoare si mai ales toata lumea se ingramadea in sala lounge, unde era masinaria de karaoke, butonata de nimeni altul decat de Nicu Bunicu, pe care sigur vi-l aduceti aminte din regretatul Downstairs.

Tot pe la miez de noapte, ca in Cenusareasa, au inceput sa soseasca oamenii pe motoare. Am mai zis ca desi-i zice Road Life, n-are legatura cu motocicletele? Da, dar era seara de karaoke! :)

Si seri de karaoke vor fi in fiecare joi de la 9.

Aflat intr-o zona buna, are preturi absolut rezonabile: vinuri intre 17-25 lei, cocktailuri 12 lei, long drinks 8-12 lei, cocktailuri nealcoolice 10 lei, bere intre 4 si 8 lei. Fiind destul de mic, se preteaza bine pentru petreceri private. Daca vreti sa mergeti acolo, mai ales joia, n-ar strica sa dati un telefon sa faceti rezervare. Se umple extrem de rapid. Cam la fel de repede cum se golesc paharele :)

Road Life se afla pe Bd. Mihalache, la nr. 23, (harta aici), tel. 0730 62 63 64. E deschis de la 10 dimineata pana cand se indura sa plece ultimul client.

Multumiri proprietarilor pentru amabilitate si pentru faptul ca au stat de vorba cu noi mai toata seara :)


Mai multe poze in galerie.3 comentarii

Club: Road Life
Roxana
#1 -

Nice

Foarte dragut! Merita sa merg:)

Club: Road Life
Anonim
#2 -

NU!!!

nu va duceti! domnisoarele si domnisorii de acolo, mai mult sau mai putin serviabili, au predispozitia de a umfla consumatia facuta. bafta

Club: Road Life
raluk
#3 -

rasp la commentul "nu!!!"

normal ca umfla consumatia facuta daca vad ca nu prea e rost de spaga...
plus ca sunt la inceput si e normal sa mai greseasca si ei:)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera