Club&Pub: Elephant

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In aceasta vara a mai aparut pe Gabroveni un nou club&pub: Elephant. Desi poarta numele celui mai mare mamifer care umbla pe pamant, clubul Elephant este destul de micut. Zona de la parter este ok pentru un pub, desi se aglomereaza destul de repede. Mesele la care te poti intinde cu prietenii la bere sunt destul de putine, iar in noptile aglomerate majoritatea oamenilor stau fie in picioare, fie la bar.

Aspectul este de irish pub si se si bea ca intr-un iris pub, cel putin asa se intampla vineri seara cand am aterizat acolo. Subsolul si pubul erau foarte aglomerate, un motiv in plus fiind, cel mai probabil, party-ul Tonomatul anilor 80 - Alege ce urmeaza! ce avea loc jos, in clubul de la subsol. 

Elephant Elephant

Apropo de zona de clubbing, aceasta este foarte ingusta si incomoda, se aglomereaza foarte repede si se umple de fum la fel de repede, aerisirea functionand doar pe jumatate din zona clubului. Nu este tocmai cel mai placut loc in care sa iesi cand ai chef sa dansezi si nici pentru concerte nu este un loc prea generos - atat in ceea ce priveste formatia, cat si publicul.

Cand nu e happy hours (15:00 - 19:00), cand berea costa 4 lei, preturile urca la bere de la 6,5 lei, pana la 13 lei. Cocktailurile au preturi cuprinse intre 10 si 15 lei, vinul fiert sau la pahar este 5 lei, si cafeaua 7 lei. 

Elephant Elephant Elephant Elephant

Ideea de a-ti alege piesa preferata dintr-un meniu cu artistii anilor '80, de-a o baga intr-o urna, urmand ca aceasta sa fie extrasa si cantata la un moment dat, se pare ca a prins, caci, la miezul noptii, Elephant era full - de lume, de muzica si de fum, mult fum. Nu este tocmai genul nostru de party, dar se pare ca pe unii (multi) ii coafeaza acest concept, iar publicul era destul de diversificat.

Diversificata este si oferta de party-uri si concerte pe care o propune Elephant, acesta gazduind nopti de coveruri, concerte hip hop, rock, concerte indie, de muzica electronica sau nopti '80 - o privire pe pagina lor de facebook este foarte relevanta in acest sens.

In Elephant ne-a placut zona de pub, insa ne-a displacut total zona foarte incomoda de club, in care nici nu puteai socializa foarte bine din cauza muzicii date foarte tare, nici nu te puteai misca foarte bine si, de la un punct incolo, nici de respirat nu mai puteai respira foarte bine. 

2 comentarii

Club&Pub: Elephant
ciprian
#1 -

elephant

am reusit sa ajung si eu in elephant cu ocazia lansarii albumului "Iubirile lui Guvid" pe 12 dec. 2010.
Intr-adevar cam mic dar ambianta destul de placuta si sunetul foarte clar.
bautura la preturi acceptabile pentru un club din centru :p

Club&Pub: Elephant
ema
#2 -

nu merita

est ecel mai neaerisit local in care am fost in viata mea!!! efectiv nu poti respira.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera