Club Planter's

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Planter's e un club vechi (a nu se confunda cu Planter's Mendeleev) in peisajul noptii bucurestene, adunand de-a lungul vremii clienti fideli, care umplu in serile de weekend si clubul, si zona de lounge.

In mijlocul saptamanii in schimb e pustiu. Sau poate e de vina si vremea vitrega... De fapt tocmai din cauza vremii ne-am oprit si noi in Planter's. Sunt foarte putine locurile din Bucuresti in care sa iti faca placere sa stai si sa te uiti cum ninge. Planter's, din cauza lounge-ului sau cu ferestre mari (care vara se deschid) si cu ghirlande de lumini, ni s-a parut locul perfect sa ne refugiem la caldura, sub bambusi, si sa privim cum ninge.

Planter's Club Planter's Club

Desi n-am avut parte de prea multa caldura (in lounge temperatura era scazuta, virand spre "e ciudat sa beau bere... cu manusi?", iar in zona de club si a toaletelor era de-a dreptul arctica), a fost o seara destul de placuta. Cel putin daca iti place (sau poti face abstractie de) muzica disco-pop a anilor '80 si temperatura "fresh", te-ai fi simtit bine acolo.

Ceea ce ne-a placut intotdeauna la Planter's (si la club, si la cafenea) a fost designul interior - mobilierul e destul de eclectic, iar impresia tropicala. Stai sub un palc de bambusi, pe fotolii imense de piele la o masa tip cufar de pirati. Pe pereti sunt oglinzi mari, rame vechi oarbe si postere "vintage", iar pe jos vezi piatra cubica si niste capace de canal cat se poate de autentice. Pe alocuri se afla si Union Jack-ul, steagul britanic, iar pe meniu scrie... "the American bar".

Planter's Club Planter's Club

Apropo de meniu, nu e defel un club ieftin. Gasesti acolo whisky-uri vechi si alte spirtoase scumpe, longdrinks si cocktail-urile sunt in jur de 20 de lei, berile la 0.33 sunt de la 10 lei in sus, iar sucurile vreo 9 lei.

O sa revenim cu impresii -"la cald"- si dupa o seara de dans in Planter's. Tinem minte ca e inghesuiala si distractie mare acolo, insa nu mai suntem la curent cu ce tip de muzica de club se asculta.

Nota: In lounge nu se fumeaza dar... se mai fac mici exceptii, cand e barul gol.

Planter's Club Planter's Club Planter's Club
 

2 comentarii

Club Planter's
George
#1 -

Closed

s-a inchis !

Club Planter's
Dixxie
#2 -

Foarte bine ca l-au inchis!

Si-a facut traiul si si-a mancat malaiul, prea multi expati veniti la agatat gaseai si prea multe pipite. Nu mai zic de mega preturile ce le practicau.
Sa vina ceva mai nou si mai cosmopolit :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera