Club Légère Live

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Acum vreo doi ani va prezentam cafeneaua Légère de la Piata Rosetti, de la parterul hotelului Banat. Cum i-a mers bine, Légère s-a gandit sa se extinda si cu un loc de dans, la subsol - Club Légère Live.

Deschis acum vreo doua luni, Club Légère nu e inca prea bine cunoscut, motiv pentru care sambata seara am avut loc berechet sa dansam. Clubul are doua zone, dintre care una cu putine locuri de stat jos, doar o canapea lunga pe o latura si un sistem ingenios pe baza de tevi pe latura cealalta, marginind spatiul de dans.

Legere Live Legere Live

A doua incapare, langa bar, avea mai multe locuri de stat jos, dar cum aceea era populata, am preferat sa ne intindem pe canapeaua colorata de langa DJ.

Legere Live Legere Live Legere Live

Apropo de DJ, de mult timp nu ne-am mai distrat atat de tare cu un playlist de club. Ni s-au servit piese de absolut toate genurile, de la Ada Milea la Motorhead, de la Doru Stanculescu la Sepultura, Nina Simone, Tom Jones, Timpuri Noi, Mecano, Rolling Stones, Elvis, ABBA, WASP, Beatles, Boney M, Joe Dassin, La Rue Ketanou, Jovanotti, Ra-fa-ga!, apoi Celent... Toto Cutug... Mambo Ital... Bella Ciao...

Caruselul muzical era cu atat mai amuzant cu cat stilurile se succedau haotic, iar DJ-ul, cam exuberant in acea seara, nu stia cum sa termine mai repede o piesa ca sa o puna pe cealalta. Alegerile erau intampinate de micul grup dansaret fie cu urale, fie cu mormaituri dezamagite. Dar, desi a facut din playlist ghiveci, il iertam, pentru ca ne-a lasat sa ne bagam nasul prin muzica lui si sa ii cerem sa ascultam diverse trupe (de la care a reusit insa sa aleaga cele mai putin populare cantece).

Legere Live Legere Live Legere Live

Preturile din Club Légère Live nu-s mari - berile erau pe la 8 lei draftul (Holsten nefiltrat) si 7-12 lei cele la sticla; long drinks - 14 lei (si un long drink al serii la doar 9 lei), cocktailuri - 16 lei.

Toaletele erau curate si dotate cu cele necesare, muzica la un nivel acceptabil de tare, aerisirea era decenta (dar eram putini, nu stim cum e acolo cand clubul e plin). Mai ramane sa mentionam doar ca live-ul din titlu se refera la serile de mini-concert pe mini-scena de langa ringul de dans (chiar joia aceasta puteti merge acolo pentru o seara de petrecere cu chitare, de pe la 9 seara).

Vi-l recomandam deci, ne-a placut acolo si ne-am simtit foarte légère. Harta si numar de contact mai jos, intrarea e langa Cafe Légère.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera