Club: Acolo

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Stiam ca s-a deschis relativ recent clubul Acolo, in locul unde pana acum vreun an fusese Downstairs, urmat apoi de Clocks. Primul nu imi placuse niciodata prea mult ca spatiu, desi aveau muzica buna si seri demente de karaoke si dans, pe Clocks il ratasem si abia asteptam sa vad cum arata acum Acolo in noua prezentare.

Acolo Club

Dezamagire crasa. Sambata noaptea pe la 12-1, desi duduiau Mosii Vechi de muzica din subsol si as fi jurat ca nu va fi loc sa arunc un ac, clubul era aproape gol:

Acolo Club

Nu se schimbase mai nimic: aceeasi asezare a meselor (aceeasi mobila, parca), aceeasi caramida intunecata. Cateva graffiti in plus, mai mult jeg la baie.

Ceva era totusi diferit:

1. muzica, un electro industrial cam lenes, presarat cu ceva psychobilly

2. clientii, care nu mai erau gloata vesela si colorata care venea joia la karaoke in Downstairs sa cante tot felul de piese uitate pana si de DJ-ul sef. Clientii de Acolo, putini dar cu personalitate, puteau face pana si soarele sa se ascunda din fata intunecimii lor si pe Morticia Addams sa isi concedieze stilistul. Toata lumea era pe val, asortata cu muzica si mood-ul sumbru. Mai putin cativa figuranti in patratele care reflectau caroiat lumina.

Acolo Club

Baia se poate incadra lejer in studiul nostru mai vechi, 10 lucruri pe care le urasc la toaletele barurilor din Bucuresti. Pentru ca:

1) baia unui bar nu e loc de confesiuni, nici de fumat, nici de altceva. Get a room.
2) usile batante sunt.... au. Cu atat mai mult cu cat in spatele lor este exact iesirea din cabina. Eu n-am patit nimic, dar intrarea mea cam nervoasa din cauza primei impresii slabe din Acolo a fost insotita de un pocnet scurt si un au prelung. Scuze :)
3) hartia igienica este o inventie utila si ieftina. Pentru ea nu mor copaci, nu se duc razboaie, nu accelereaza incalzirea globala si distrugerea planetei. Folositi-o cu incredere. Chiar si acasa.

Acolo Club
oglinda, cu usi ucigase in spate si privire dezamagita de Acolo

Concluzia: in ceea ce ma priveste, (desi nu-mi prea place locul) m-am bucurat ca am mai dat de un club unde am sansa sa ascult industrial. Nu asta este specificul declarat, Acolo are seri destul de diverse: au avut Crack'd party, Hip Hop de Acolo, Fucked Up Party for Fucked Up People,... ce iti poti dori mai mult? Eventual un festival de cultura urbana, ceea ce se va intampla chiar pe 9 octombrie, cand Acolo va fi prima seara Cybermental III, cu... electro-industrial. Hm, poate totusi au o afinitate pentru muzica asta :)

Club Acolo este pe Calea Mosilor, nr. 138.
3 comentarii

Club: Acolo
oe
#1 -

hehe...

sa vii sa vezi noul Downstairs cum arata. este pe calea Floreasca si este aproape identic ca cel vechi din Mosilor, noul Acolo. singurele "mici" diferente sunt spatiul de vreo 6 ori mai mare, toaletele foarte curate (la baieti, cel putin), repertoriul muzical pentru karaoke foarte larg iar sunetul si aerisirea sunt mai bune. tot intr'un subsol dar mult mai inalt. tot joia, tot cu nicu bunicu. :)

Club: Acolo
D-PRESSION
#2 -

Comentariu nou

minunata descrierea de alfel se pare ca exista ceva confuzie termeni seara crack d la care probabil ati fost prezenti nu a prezentat nimik sumbru sau psychobilly check the forum si poate mi aratati unde apare industrial>>>>http://www.drumandbass.ro/dnb/forum/viewtopic.php?t=7585&postdays=0&postorder=asc&start=0 poate binevoiti a face un research pe terms like breakcore,idm, gabba,darkstep si nu numai

Club: Acolo
Viorel
#3 -

S-a redeschis!

Salut!

Incepand cu acum o luna, clubul se numeste Maya, si desi au un asortiment de muzica mai spre "haus", dupa miezul noptii de sambata au inceput sa o dea pe oldies, in genul Downstairs & Clocks.

So they're back in business.

P.S.

Da, era full. Au schimbat mesele, acum nu prea ai loc sa dansezi, dar merge.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera