Clate- clatitarie si cafenea

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Clate a parasit mall-urile lipsite de personalitate si a venit in buricul targului, in Centrul Vechi pe Smardan. Aici este locul in care metropotam a fost DJ pentru o seara in lipsa curentului care curgea prin venele cafenelei. In aceste conditii si in spatiul primitor al clatitelor sugubete, noi ne-am simtit foarte bine si recomandam sa treci si tu pe aici pentru un desert bun sau pentru o iesire linistita la cafea.

Odata ce am intrat in Clate am zis, "la naiba", e prea liniste pentru noi. Putinii clienti vorbeau in soapta si nu era nici urma de muzica. La amabilitatea chelnerului, am fost lasati sa scoatem laptop-ul si sa facem putina atmosfera. Odata ce a aparut muzica in local, lucrurile au inceput sa sune mult mai bine. 

Clate Clate

In acest nou vibe, am remarcat si decorul inedit cu un design de fabrica veche dat de peretii de caramida rosie, burlanul care traversa tavanul cafenelei, becurile spanzurate de un fir si mesele futuriste. Ne-am bucurat ca Clate nu a abordat acelasi decor impersonal de mall si ca si-a creat o identitate prin elementele de design.

Stiam ca acest loc adaposteste niste clatite imense si delicoase, le-am tot degustat prin alte locatii. Din pacate, ieri seara eram intr-o criza de ciocolata si dulciuri dupa o saptamana arhi-plina de zaharoase si nu am mai putut sa ne apropiem de oferta dulcegariilor de la Clate.

Clate Clate

Am testat insa o clatita sarata cu sunca si cascaval (10 lei) care nici nu se compara cu varianta dulce a acestor preparate. Cam dezamagitoare sora sarata a clatitelor, dar la fel de mare si satioasa, nimic de comentat aici. Putem sa presupunem ca reteta de la Clate nu s-a schimbat cu nimic si, in aceasta idee, daca nu ai mancat pana acum clatitele lor, ti le recomandam si iti spunem de pe acum pofta buna.

La capitolul preparate, Clate se mai lauda si cu waffles (5 lei) cu diverse siropuri si topping-uri (3-10 lei), inghetata (3,5 lei cupa) si alte tipuri de desert. Clatitele (9-13 lei) sunt cu multe arome si umpluturi, de la dulceata la creme de ciocolata, caramel, nuca si altele. In casa dulciurilor poti sa bei si un ceai bun (10 lei) de la Bernschutz & Co. in multiple variante de gusturi si combinatii. 

Clate Clate
Clate Clate

Cafelele sunt intre 8 si 12 lei si recomandam sa incerci si frappe-ul de la Clatte care e delicios (14 lei). Din meniu nu lipsesc racoritoarele (7 lei) sau berile (7-10 lei). 

Clate e un loc foarte simpatic unde poti sa iei o gustare dulce sau unde poti sa stai in liniste la un ceai, o cafea. Bine, nu stim daca e la fel tot timpul pentru ca in mod normal fundalul sonor e asigurat de Kiss TV dupa cum am auzit cand a revenit curentul. Din fericire, ieri seara, putinii clienti din cafenea au preferat muzica noastra si nu chestiile comerciale pupacioase. 

Clate
The DJ Set

Da-ne un semn daca treci pe aici si, daca putem, venim si noi cu DJ set-ul nostru
.


8 comentarii

Clate- clatitarie si cafenea
dunedenisip
#1 -

recomandare

Pacat ca nu ati facut o poza din fata restauratului, asa sincer nu stiu daca l-am mai vazut desi am trecut de multe ori pe acea strada.

Clate- clatitarie si cafenea
Irina
#2 -

Se rezolva ;-)

Facem si o poza de afara. E vizavi de Vintage, pe aceeasi parte cu Goblin, inainte de club.

Clate- clatitarie si cafenea
st
#3 -

de post

stiti daca au si clatite de post?

Clate- clatitarie si cafenea
yumm

super bune clatitele :)

Clate- clatitarie si cafenea
iulia
#5 -

clate

avertisment:nu mai mancati de la clate, riscati sa va imbolnaviti.
in boxa (care trebuia sa fie un spatiu avizat de sanepid,dar nu este) in care se prepara inghetata si in care se depoziteaza TOATE ingredientele cu care se prepara clatitele(acestea fiind distribuite in toate locatiile clate din toate mall-urile)este plina de soareci si gandaci. acestia din urma se hranesc nestingheriti din toate produsele,deteriorand ambalajele si infestand produsele. inghetata proaspata se prepara cu resturile aduse din toate locatiile si care bineinteles sunt expirate.
stiu aceste lucruri deoarece am lucrat acolo

Clate- clatitarie si cafenea
silviu
#6 -

clate

ai dreptate, deoarece si eu am mancat o clatita ,si in afara faprului ca in interiorul acesteia se afla un gandac,ma-m stricat rau la stomac si mi-am revenit doar dupa 3 zile de chin .

Clate- clatitarie si cafenea
gigi
#7 -

Si eu am lucrat la ei o periada...

...nu pot spune decat ca in toata perioada in care am lucrat la ei am avut ocazia sa servesc si sa prepar produse in mai toate locatiile "Clate" si anume Sun Plaza, Plaza Mall, Smardan, Liberty, Vitan. Tot ce veti gasi in spatele tejghelelor sunt gandaci si soareci (bine hraniti), mizerie, produse expirate in unele cazuri si depozitate aiurea.

Daca totusi vreti sa incercati va urez succes!

Clate- clatitarie si cafenea
guest
#8 -

determination iPSC
determination iPSC - Creative Biolabs provides high quality transcription-activator-like effector nuclease. Please contact us if you need more information.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera