Ceainaria Open Heart - terasa de unde vezi tot Brasovul

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca urcati vreodata spre Poiana Brasov, pe Drumul Poienii, faceti o pauza la prima parcare Belvedere, unde se afla si ceainaria Open Heart. Nu o sa regretati! De aici se poate admira Brasovul in toata splendoarea lui, de la inaltime.

Jumatate din ceainarie este suspendata, iar peretii de sticla ai terasei iti dau senzatia ca intre tine si cei cativa de zeci de metri pana la pamant nu se afla nimic. Daca aveti rau de inaltimi, nu va recomandam sa stati pe terasa, inauntru e mai sigur.

Noi am ajuns aici in timpul zilei, dar am inteles ca noaptea privelistea este si mai spectaculoasa. De asemenea, in zilele mai racoroase (noi am nimerit intr-una torida), cand norii coboara la altitudini mai mici, ai impresia ca terasa pluteste printre nori.

Open Heart Open Heart

Atmosfera este una chill, intretinuta si de muzica de genul Buddha Bar, dar si de aspectul locului si de relaxarea si calmul celor care servesc aici. Trebuie stiut ca este un loc in care nu se fumeaza, in care nu se servesc bauturi alcoolice si nici cafea.

Preturile sunt ca in mai toate ceainariile prin care am fost: 9 - 12 lei un ceai, 9 lei o limonada sau o socata, 12 lei un smoothie.

Open Heart Open Heart

Ne-a placut mult la Open Heart, mai ales pentru priveliste, e drept. In ceea ce priveste limonada cu menta (cu aroma de menta) si socata pe care le-am baut aici putem spune ca se putea si mai bine. Primeste o bila neagra si pentru ca, daca nu esti cu masina, este destul de greu de ajuns. In orice caz, o sa incercam sa mai ajungem pe la Open Heart atunci cand mai vizitam Brasovul, poate in alt anotimp, pentru o alta priveliste.

Vezi mai multe poze de la ceainaria Open Heart

1 comentariu

Ceainaria Open Heart - terasa de unde vezi tot Brasovul
Catalin
#1 -

Locatie super, ospitalitate zero

Chelnerul este foarte foarte sictirit si antipatic, NU o sa mai merg acolo de acum inacolo. Servirea lasa de dorit.
In plus daca ai un animal de companie de talie mica si nu esti gagica, nu ai voie. Dar blonda de langa mine avea un caine si a intrat fara probleme !

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera