Ceainaria Infinitea - una dintre cele mai frumoase terase din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

De la prima vizita la ceainaria Infinitea nu s-au schimbat prea multe, doar faptul ca terasa frumoasei ceainarii s-a extins, iar acum se intinde pe doua niveluri. In rest, locul a ramas la fel de frumos si chill, rupt de toata agitatia din Bucuresti.

De fiecare data cand suntem prin zona (Parcul Romniceanu) suntem tentati sa dam o fuga pana la Infinitea, iar in acest week-end nu am mai stat mult pe ganduri si le-am facuta o vizita matinala, pentru un ceai aromat de soc si o cafea.

Infinitea terasa 2013 Infinitea terasa 2013

Atmosfera de pe terasa este minunata, o adevarata oaza de liniste peste care domneste doar un jazz linistit, in surdina, si trilurile mierlelor.

Gradina este si ea superba, umbroasa si racoroasa, plina de plante si printre care sunt asezate masute, scaune si bancute din fier forjat, dar comode, ceainice de toate felurile imprastiate peste tot, felinare, candelabre si lampi cu abajur.

Dar, inca o data, despre cat de frumos este locul, vorbesc mai bine pozele.

Infinitea terasa 2013 Infinitea terasa 2013
Infinitea terasa 2013 Infinitea terasa 2013 Infinitea terasa 2013 Infinitea terasa 2013

Preturile au ramas aceleasi: ceaiurile au preturi intre 10 lei si 25 de lei, vin in cantitati generoase si cu descrieri ademenitoare. Dintre cele mai scumpe mentionam ceaiul galben Kekecha - un ceai care in trecut era consumat doar de catre preotii Budhisti - 25 lei si ceaiul alb White Tea, tot 25 de lei.

Ceaiurile la 10 lei sunt cele simple: de menta, de soc, de busuioc, de musetel etc., dar intre cele doua preturi mai exista o gama foarte mare de alte ceaiuri cu denumiri exotice: Lemon Tea 14 lei, Wild Cherry 14 lei, Jamaica Rum 14 lei, Rosy Love 16 lei, Christmas Berry 14 lei, Happy Goji 18 lei si altele.

In meniu veti mai gasi si sucuri naturale: de ananas, de piersici, de mere, de pere - 8 lei; cafea cu ginseng - 9 lei, cafea la ibric - 6 lei, frappe - 9 sau 12 lei (cel cu inghetata), limonada - 8 lei la 250 ml sau 20 de lei la 1 carafa de un litru etc. In meniu nu exista bauturi alcoolice, doar ceaiuri, cafele, sucuri naturale si dulciuri.

Tuturor celor care-si doresc un week-end relaxat si plin de energie pozitiva le recomandam sa treaca pe la Infinitea, o sa va convingeti singuri ca este cea mai frumoasa ceainarie din Bucuresti si ca are una dintre cele mai frumoase terase din oras.

Vezi mai multe poze din Infinitea
Vezi mai multe poze din Infinitea la prima vizita in 2011

2 comentarii

Ceainaria Infinitea - una dintre cele mai frumoase terase din Bucuresti
isis
#1 -

ms pt idee dar mai lucrati la text

citez: " alte ceaiuri cu denumiri exotice: Lemon Tea 14 lei, Wild Cherry " etc... ti se poate parea exotic Lemon Tea si Wild Cherry doar daca nu intelegi engleza, altfel nu prea cred

Ceainaria Infinitea - una dintre cele mai frumoase terase din Bucuresti
Alex
#2 -

cea mai tare ceainarie

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera