Cantinele studentesti din Bucuresti - unde le gasesti si alte informatii utile

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Toamna avem un sentiment de nostalgie, pentru ca ne amintim, cu drag, de studentie, despre cum cautam o pila pentru cazare la camine studentesti private sau de stat, despre cum mancam la cantinele studentesti sau despre cum ne dadeam intalnire la Universitate pentru a merge la cursuri sau la bere.

Ei bine, la inceput de octombrie este randul altor studenti sa vina in Capitala si sa se bucure de tot ceea ce are de oferit acest oras frumos si agitat.

Si pentru ca stim ca Bucurestiul ar putea parea un oras scump, ne-am gandit sa va prezentam cantinele studentesti existente in Bucuresti - locurile unde mancati ieftin si decent (uneori chiar bun).

Daca vreti o bere ieftina, pe masura, va invitam sa alegeti una dintre carciumile ieftine din Centrul Vechi. Cantinele studentesti din Bucuresti inca nu si-au deschis portile (o vor face din octombrie, atunci cand incepe si anul universitar), asa ca nu am apucat sa trecem pe la fiecare in parte si sa aflam preturile exacte.

Stim sigur ca o masa se incadreaza intre 10-15 lei, si ne propunem sa completam articolul pe parcurs. De asemenea, sunteti invitatii nostri sa veniti cu sugestii si informatii noi.

1. Cantina Mihail Kogalniceanu

Este una dintre cele mai cunoscute cantine din Bucuresti si se afla in cadrul Universitatii de Drept, pe bulevardul cu acelasi nume. Cantina este deschisa de luni pana vineri intre 11:30-17.00 si intre 18:00 si 19:00 si oricine este binevenit sa ia un pranz decent aici.

2. Cantina Moxa

Cantina Moxa este la randul ei foarte cunoscuta printre studenti, insa, din cate stim, la ea pot intra doar cei care au legitimatie de ASE. In schimb, este deschisa de luni pana vineri de la 9 la 15.00 si de la 16.00 la 19.00.

3. Cantina SNSPA

Cantina de pe Povernei 6-8 este destul de micuta (are o capacitate de 50 de locuri) si destul de aglomerata, insa lumea spune ca mancarea este chiar ok. O gasitid eschisa intre 10 si 16.00.

4. Cantina Leu

De fapt, la Leu veti gasi doua cantine - una in corpul A, la demisol, si una in spatele complexului, unde aveti si terasa. Ambele sunt deschise de luni pana sambata, de la 7 la 21.00.

5. Cantina Campus Politehnica

In campusul de la Politehnica sunt doua cantine - cea de la etajul 1 al Rectoratului si cea a Facultatii de Automatica. Le veti gasi deschise de la 9 la 15.30.

6. Cantina Agronomie

La etajul 1 al clubului Calypso din campus se afla aceasta cantina, despre care stim ca este foarte mare, insa, in ultimii ani, studentii s-au plans de calitatea proasta a mancarii. Programul este de la 9-21.00.

7. Cantina Facultatii de Arhitectura

In Piata Rosetti nr 6, fix in statia de RATB a lui 311, veti gasi aceasta cantina. Stiam despre ea ca arata destul de comunis, insa, acum, este in renovare, asa ca abia asteptam sa vedem cum va arata la deschidere.

8. Cantina Facultatii de Teologie

La Facultatea de Teologie, pe strada Sfanta Ecaterina 2, se gaseste aceasta cantina despre care am auzit numai vorbe de lauda - personal amabil si manancare buna.

9. Cantina Tei

Aflata pe strada Oltetului nr 30, cantina din Tei este deschisa de luni pana vineri intre 12.30 si 21.30, cu pauza intre 16.00-17.30. Am auzit despre ea ca este ieftina si are mancare ok.

10. Cantina R1 Regie

Cantina de langa club Maxx nu are recomandari foarte bune si multi dintre studenti recunosc ca prefera o pizza sau un fast-food.11. Cantina Facultatii de instalatii

Cantina de pe Bd-ul Pache Protopopescu Nr. 66 este deschisa de luni pana vineri, de la 9 la 19.00 si se mandreste cu un ambient placut, curat, unde puteti servi un pranz delicios la preturi studentesti.

12. Cantina Facultatii de Medicina Veterinara

Pe Splaiul Independentei se gaseste aceasta cantina, despre care utilizatorii spun ca desi este micuta, preturile sunt ok si mancarea decenta.

Asta este lista noastra - asteptam si de la voi sugestiile pentru cantinele studentesti din Bucuresti.

Sursa foto

6 comentarii

Cantinele studentesti din Bucuresti - unde le gasesti si alte informatii utile
alexandra
#1 -

Comentariu nou

Asteptam un articol despre cantinele din Pipera

Cantinele studentesti din Bucuresti - unde le gasesti si alte informatii utile
dragosh_r0ck
#2 -

una cu moxa de demult :)

intr-o zi aveau ciorba de legume si de perisoare ambele provenind din aceeasi zeama, perisoarele erau adaugate dupa.

privind de sus bolul cu ciorba nu puteai spune de care este. drept urmare, doamna de la casa folosea o lingura pe care o introducea in bol pentru a afla daca contine perisoare :))

ne-am distrat copios...

Cantinele studentesti din Bucuresti - unde le gasesti si alte informatii utile
Lala
#3 -

Cantina din ASE

Mai e si cantina din cadrul ASE, de la Marketing/Comert, de pe Bdul. Dacia. Au mancare FOARTE buna si ieftina :)

Cantinele studentesti din Bucuresti - unde le gasesti si alte informatii utile
zuzuline
#4 -

Cantina MOXA

Din cate stiu, Moxa e deschisa si sambata intre 12-17. Cel putin asa a fost in ultimii ani.

Cantinele studentesti din Bucuresti - unde le gasesti si alte informatii utile
Ionut
#5 -

Cantina IMST

In campusul Politehnici mai este o cantina si in facultatea de IMST. Nu are mancare foarte gustosa dar fac un hot-dog la fel de bun ca cei din Ikea.

Cantinele studentesti din Bucuresti - unde le gasesti si alte informatii utile
Ioana
#6 -

Cantina de la Sociologie "La Social" :)

E in mare parte singura cantina la care chiar am fost, de cate ori am avut ocazia, in timpul facultatii si am terminat Arhitectura. La cantina noastra nu m-as fi dus nici platita. La drept, care era mai in "zona" mi s-a parut trist comparativ cu ce gasiti "La Social". E foarte mica , e adevarat, dar mereu am gasit un loc sa mancam. E aproape de Piata Kogalniceanu, si se intra prin facultate si e la subsol. Preturi decente si mancare excelenta, ca cea facuta in casa. Cand mergeam in anul 1-2, erau niste babute care faceau mancarea si un mos care adormea in timp ce-ti dadea restul, erau ultra simpatici - ca si cum ai merge la o masa la bunica. Si nu te intreaba nimeni de unde vii (daca esti din facultate sau nu). La inceput, aveau un poster cu Buenavista Social Club si se numea "La Social" :) Va recomand - mai ales pestele pane + orez :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera