Cafeneaua: Clandestino

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
S-A INCHIS

Sau mai bine zis un espresso bar pentru reincari rapide cu cofeina. Si daca facem legatura dintre nume, Clandestino si invecinarea cu Ambasada SUA lucrurile degenereaza in povesti cu cafele care trec granita fraudulos sau cu persoane care isi fac curaj pentru o calatorie ilicita la cafeneaua din colt.

Locul este intr-adevar mic, dar suficient cat sa intri sa iti comanzi un espresso tare (6,5 lei) si apoi sa pleci mai departe, vazandu-ti de treaba. Nu este locul ideal unde sa stai sa te pierzi cu orele langa o ceasca de cafea, ci este un loc de unde poti cumpara un espresso si un croissant sau un sandvis.

Poate prin calatoriile pe meleaguri straine v-ati mai intalnit cu astfel de locatii, un fel de fast-cofee unde oamenii intra isi comanda o cafea, de cele mai multe ori un espresso scurt, il savureaza in timp ce citesc unu-doua stiri din ziar si apoi isi vad de treburile lor, fara ca macar sa para interesati de locurile la mese (care mese lipsesc din decor).

clandestino

La Clandestino veti gasi un bar micut, aranjat in asa fel incat sa ofere promisiunea oricarui cocktail, tablouri atarnate artistic pe peretii si cateva scaune de bar. Meniul este axat pe cafea de toate felurile, calda, rece, cu gheata, cu alcool, cu frisca, cu lapte sau cu spuma (preturi intre 6,5 si 10 lei) si asezonat cu racoritoare, apa plata este 3,5 lei si sucurile sunt 4 lei.

Pentru cei care vor sa obtina mai mult din oprirea lor in meniu se mai gasesc salate (de marime medie, intre 7 lei, cea de capere si 12 de lei) si sandvisuri (intre 6 si 8 lei) facute in stil italienesc. Cei de acolo se mandresc cu faptul ca oferta lor respecta meniul, adica prosciutto chiar este prosciutto si nu orice fel de sunca luata de la alimentara din colt. Daca simtiti nevoia unei cafele dupa care sa nu astepti foarte mult acesta este locul potrivit.2 comentarii

Cafeneaua: Clandestino
laura
#1 -

cafenea???

Cafenea? E prea mult spus si reclama prea mare ptr.locul respectiv totusi.....

Cafeneaua: Clandestino
adi
#2 -

s-a inchis

s-a inchis locul cu pricina...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera