Cafenea: Testa Rossa, o sursa de rasfat cu aroma de cafea

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Zilele trecute am pasit in noul taram al lui Marius Ghenea, supranumit in media un business angel, si anume prima cafenea Testa Rossa din Romania.

testa rossa

Conceptul Testa Rossa

Desi cafeneaua se pozitioneaza ca una business, selecta, dedicata oamenilor de afaceri, locul este unul destul de monden, frecventat de un alt stil de oameni, mall-ul Liberty Center.  

Probabil ca tiparul de a plasa primele cafenele din lant in centre comerciale este unul profitabil, avand in vedere ca si Starbucks a procedat la fel.

Recuzita cafenelei te imbie la o conversatie lunga cu partenerul de ceasca, avand fotolii confortabile din piele, un bar de lemn si un meniu diversificat.

Conceptul cafenelei se numeste Testa Rossa Caffebar si este adaptat la profilul pietei romanesti.Ce comandam din meniu?


Poti alege dintre multiplele sortimente de cafea si ciocolata, dar si vinuri albe, rosii, spumante, gustari sau deserturi, pe care le gasesti mai rar intr-o cafenea.

Preturile sunt pe masura traditie brand-ului nascut in Italia, incepand de la 7 lei pentru o cafea simpla si ajungand pana la 17 lei pentru diverse combinatii de cafea cu sirop de fructe.

Daca te apuca tocmai aici pofta de excentricitate, iti poti comanda o sticla de vin intre 250 si 600 lei, dar mai bine savurezi aroma proaspata de cafea arabica.

cafea model.t.r

Cafeaua pe care am baut-o mi-a lasat un gust si mai dulce, fiindca mi-a fost servita cu un model stelar facut din spuma de lapte si sirop de caramel, alaturi de o ciocolatica delicioasa. 

Daca ti se face foame...

Se si mananca bine in Testa Rossa. Nu putina e lumea care comanda feluri de mancare, de la sandvisuri pana la salate.

Preturile nu sunt chiar mici, o "Panini Giornalista" costa in jur de 12-14 lei, dar este servita tot cu "model" si un mic aranjament care sa-ti gadile privirea si sa-ti creasca apetitul.

pannini giornalista

Cum ne simtim in cafenea?


Desi e pe un stil business, atmosfera in cafenea a fost mai degraba calda, cu muzica in surdina, ce provine de la plasmele din interior.

Tablourile care acopera peretii coboara spiritul italian in cei 130 metri patrati ai cafenelei Testa Rossa. 

t.rossa

Tot aici iti poti aprinde si o tigara ca sa curga mai bine cafeaua, sau daca esti nefumator, vei ocupa o masa in fata cafenelei propriu-zise, adica in mall.

Oricum, cafeneaua Testa Rossa, subsidiara a companiei Handelshaus Wedl, face nota distinctiva fata de intregul mall din Rahova.

Testa Rossa, strada Progresului 151-171 (in cadrul Liberty Center)2 comentarii

Cafenea: Testa Rossa, o sursa de rasfat cu aroma de cafea
ionu
#1 -

testa rossa

poate ma duce si pe mine cineva acolo:(

Cafenea: Testa Rossa, o sursa de rasfat cu aroma de cafea
simona
#2 -

cafeneaua s-a inchis

din pacate cafeneaua din liberty center s-a inchis!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera