Cafenea: Stamba

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cum Centrul Vechi e pe butuci si singurele schimbarile sunt facute de catre cei care isi mai dechid cate o cafenea, asa si Stamba, o cafe-club micuta dar interesanta, a schimbat nitel privelistea de pe Gabroveni. Au deschis o terasa, cu multe mese si umbrelute si peste weekend au tinut-o din petrecere in petrecere cu Tomasan, Junkyard si Bully.

Primul lucru pe care il observi este ca este un loc deschis, cu ferestrele date la o parte, si umbros. Plus ca iti fura ochii fotoliile rosi si oaza de verdeata de langa. Privelistea nu este cea mai placuta, cu transeele si magazinele de pijamale, dar sub umbrele simti doar racoarea.

stamba

Iar serile le poti petrece, jos, in zona de club care arata foarte fain. Cu picturi murale in culori fosforescente si un look futuristic, este un spatiu care te impinge la dans, mai ales ca sunt putine locuri de stat jos. Si cei de la Stamba promit sa dea drumul la cate putin din electro, drum'bass sau funk in fiecare seara.

stamba stamba

Preturile sunt medii, berile incep de la 5 lei, Ciuc draft, pana la 15 lei, Edelweiss. Au foarte multe cocktailuri, cele fara alcool sunt 8 lei, iar cele cu alcool incep de la 11 lei, Cuba Libre sau Mojito. Sucurile sunt 6 lei din seria carbogazoase sau ice tea.

Servirea este ok, nu iti sucesti gatul dupa chelner si nici nu astepti minute bune sa ti se aduca cele doua bauturi comandate.

stamba cocktail stamba cocktail
Atomic Cat & Shirley Temple (fara alcool, dar cu gheata suficienta)

Locul are o atmosfera de relache, pur si simplu vrei sa stai acolo si lasi timpul sa treaca pe langa tine. Plus ca oferta terasa+bar+club nu este de neglijat, pentru toate gusturile cate ceva.

Stamba

Gabroveni 195 comentarii

Cafenea: Stamba
Alexandra
#1 -

thumbs up!

designul e f tare..in sfarsit o terasa mai draguta, fara umbrele ursus :)

Cafenea: Stamba
Gina
#2 -

din pacate

are umbrele ursus, dar am decis sa le ignoram si sa ne bucuram de restul, bauturile, muzica, atmosfera :)

Cafenea: Stamba
tuvia
#3 -

Comentariu nou

daca are muzica, e ok.nush de ce dracu toate terasele sau aproape din zona lipscani sunt mute, doar zuzmet enervant pe fundal :/

Cafenea: Stamba
holotropik
#4 -

Ne dam in Stamba!

Terasa Stamba este cea mai placuta surpriza din centrul vechi. Ce imi place este ca au inceput sa aduca DJ care mixeaza din geam ca sa zic asa si stai pe terasa la un frappe (care by the way este bestial!) si asculti muzica. Cand am fost noi se mixa un dub-psy-chill, foarte tare. Nu stiu cine erau dj-ii dar se tot schimbau si au pus toata ziua pana seara :))

Aaa si umbrelele sunt cu ciuc, nu cu ursus ;)

Cafenea: Stamba
maria
#5 -

comentariu nou

restul teraselor sunt mute pt ca primaria interzice muzica pe terasa...dar cum stamba era putin mai "ascunsa" sa zic asa, a fost mai ferita de controale probabil...eu stiu oameni care si-au luat zeci de milioane amenda pt 2 boxe puse afara

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera