Cafenea: Segafredo

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ati putea spune ca nu ai ce sa scrii cine stie ce despre o cafenea. Adica e o cafenea, ce ar fi de scris, in mod deosebit, despre ea? Dar daca poti mentiona ca in meniu sunt peste zece tipuri de cafea, cu tot felul de arome, condimente, bauturi alcoolice adaugate, cu texturi diferite si temperaturi diverse – cafele reci sau cafele calde, merita a fi pomenita, nu?

Segafredo este o franciza a renumitului brand italian cu acelasi nume si aduce produsele cu care acest brand a devenit renumit si pe piata romaneasca. Sub motto-ul “un caffe per amico” – “o cafea pentru un prieten”, cafeneaua serveste diferite tipuri de bauturi calde, punand la dispozitia clientilor si pachete de cafea pentru acasa.

Ne-am fastacit putin cand am cerut o cafea iar ospatarita, foarte amabila, ne-a intrebat “de care”? Am raspuns ca dorim o cafea calda, intrucat observasem ca in local se prepara si cafea rece. Insa aceasta ne-a intrebat din nou: “de care”? Dupa alte momente de fastaceala si cautare rapida in meniu cu mai multa atentie, am ales pana la urma o cafea affogato, adica inghetata scufundata in cafea. Care a fost intr-adevar foarte gustoasa, altceva fata de cafelele cu care suntem obisnuiti.

Segafredo Segafredo

La Segafredo trebuie sa analizezi meniul cu atentie ca sa poti comanda ceea ce doresti. Pentru cei mai putin pretentiosi recomandam surpriza – pur si simplu cereti primul tip de cafea care va apare in fata ochilor – sigur nu veti fi dezamagiti. Fiindca toate tipurile de cafea sunt gustoase, aromate, delicioase, pentru cei carora le place bautura aceasta fierbinte si neagra.

Daca doriti sa si mancati ceva la Segafredo au diferite feluri de sandwich-uri, tarte, prajituri sau croissanturi, pe care le puteti servi alaturi de cafeaua sau ceaiul comandate.

Localul are un aspect modern, liniile sunt simple, sigla cu negru si rosu deja cunoscuta ochilor, scaunele comode, chelnerii amabili, gata oricand sa ajute cu sfaturi sau detalii.

Segafredo Segafredo

Imediat ni s-a luat comanda si in scurt timp ne-au fost aduse cafelele si ceaiul. Caci la Segafredo se bea si ceai - negru, combinat cu lapte, este foarte gustos, are textura mai plina si bucura mai mult papilele gustative cu aroma sa.

Preturile sunt modice - o cafea affogato costa 12 lei, un expresso costa 8 lei, o apa plata 4 lei, o ciabatta cu carne de pui costa 10 lei, o prajitura tiramisu 13 lei..

Daca aveti drum in AFI Cotroceni, va puteti relaxa la o cafea servita la Segafredo, care se afla la acelasi nivel cu patinoarul, foarte aproape de acesta. Noua ne-a placut!

Segafredo Segafredo
7 comentarii

Cafenea: Segafredo
dana
#1 -

Comentariu nou

Daca ati vrut cafea calda de ce ati luat una cu inghetata?:)) si in plus...10 tipuri de cafea nu e deloc mult. numai sortimente de exspresso asa, standard, ar trebui sa fie vreo 3-4, plus cafele reci, iar cateva, si cafea cu rom/coniac gasesti pe toate drumurile. Macar laudati gustul.

Cafenea: Segafredo
zamora speranta
#2 -

Danei

Ca sa raspund punctul la intrebari:
1. (Daca ati vrut cafea calda de ce ati luat una cu inghetata?:)) ) Fiindca tot calda ramane, e vb de 20 ml. inghetata la o cantitate de 150 ml. cafea, insa m-a amuzat intrebarea.
2. "10 tipuri de cafea nu e deloc mult..." 10 tipuri de cafea e mult mai mult decat in alte cafenele unde se servesc doar vreo 2 (adica ristretto - cel mic) si lungo (cel mare).
3. (Macar laudati gustul.) Eeee, aici am fost intr-o mica dilema. Era o aprobare...? O critica...? Luandu-ma dupa semnele de punctuatie am luat-o ca pe o aprobare, fiindca sunt sigura ca ai citit ceea ce scrisesem despre cafelele de la Segafredo (deci nu avea cum sa fie o observatie) si anume ca "cereti primul tip de cafea care va apare in fata ochilor – sigur nu veti fi dezamagiti. Fiindca toate tipurile de cafea sunt gustoase, aromate, delicioase, pentru cei carora le place bautura aceasta fierbinte si neagra."

Cafenea: Segafredo
mircea
#3 -

Comentariu nou

"Preturile sunt modice - o cafea affogato costa 12 lei, un expresso costa 8 lei" .... daaaaaaa,ca sa sa vezi unde se nascuse ieftinatatea ... adica vrei sa spui ca o cafea care la achizitie este 0,3-0,6 lei este modica la 8 lei ?! iar 20 ml de inghetata 4 lei ? daca majoritatea cafenelelor decente au pretul la 5-6 lei, inseamna ca, din punctul tau de vedere, sunt niste chilipiruri ?! hmm, interesanta opinie de cronicar ... HALAL ! "opinie" de PRist care merge la incercat piata nu la "luat pulsul" celor ce merg si "beau, consuma, servesc, se fac ranga - pardon - "

Cafenea: Segafredo
mircea
#4 -

PS

Segrafedo chiar imi place :p ....... cafeaua, nu cafeneaua

Cafenea: Segafredo
zamora speranta
#5 -

Mircea...

Fara suparare, dar cred ca nu este prea buna comparatia ta - adica nu poti compara pretul cafelei brute - adica a celor 2-3 lingurite de cafea care se folosesc pentru a face produsul finit cu cafeaua care ajunge pe masa clientului. Ci comparatie e facuta cu preturile altor cafenele, cu locatii aemanatoare.
Pe masa noastra, a clientilor, ajunge o cafea care a fost importata (deci cheltuieli de transport), apoi preparata, folosite tot felul de aparate electrice care consuma curent, apoi adusa la masa de o persoana care primeste salariu pentru asa ceva. SI in pretul acelei cafele mai intra chiriile enorme care sunt in mall-uri, cheltuielile de intretinere, curatenie, salariile personalului, etc.
Daca dam 1,5 sau 2 lei pe o apa colorata de la dozatoarele alea cu monede amplasate prin piete, 8 lei pt o cafea la o cafenea din mall mi se pare OK.

Cafenea: Segafredo
mircea
#6 -

revin

@zamora
eu m-am referit f.clar la pretul cafelei pe care o cumpara cei de la cafenea, pretul furnizorului lor, capisci ?

Cafenea: Segafredo
Diana
#7 -

Colaorare Segafredo-Afi Cotroceni - Evitati Segafredo!

Segafredo este cea mai penala cafenea care a existat vreodata. Impreuna cu AFI Cotroceni au gasit modul perfect de a-si bate joc de niste oameni, tinandu-i sa astepte 40 de minute pentru jumatate de sandwich si o sticla de apa. Intre timp, doamnele cu pile indesau sandwich-urile la pachet , iar chelneritele cu tupeu nesimtit , dupa ce mi-au incurcat comanda, mi-au mai cerut sa mai si platesc greselile lor. Va recomand sa evitati aceasta "cafenea".

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera