Cafenea - Second Cup, Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Nu o sa refuzam niciodata o cana de cafea buna asa cum nu o sa refuzam niciodata o cafea de la Second Cup acum ca am gustat-o si stim ca e delicioasa. Cafeneaua, desi asezata in micul Dorobanti de pe bulevardul Decebal, perete in perete cu Ruby Tuesday, clar trebuie vizitata, nu neaparat pentru decor si atmosfera, ci obligatoriu pentru cafea.

Pe modelul unor cafenele in lant de tipul Starbucks, Second Cup a aterizat din Canada si pe bulevardul din Bucuresti, fiind frate de franciza cu restaurantul Ruby Tuesday. Am intrat aici prima oara acum ceva timp, atrasa de logo-ul simplu cu o cafea aburinda si am luat un hazelnut latte la pachet, moment in care papilele mele gustative s-au indragostit de Second Cup.

Second Cup Second Cup

Cafeneaua e decorata in stil modern si simplist, in ideea locurilor de pierdut vremea pe care le vedem prin seriale. Niste fotolii, niste scaune inalte, multa lumina si un rosu puternic domina interiorul cafenelei. Terasa stradala e destul de mica si de inghesuita, dar ferita de ochii privitorilor cu ajutorul unor ghivece cu diverse plante. Simpla si cu un puternic simt al noului in design, Second Cup e un loc placut si intim in care sa-ti savurezi cafeaua, dar nu si tigara pentru ca inauntru nu se fumeaza, doar pe terasa e voie. 

Second Cup Second Cup
Second Cup Second Cup Second Cup

Punctul forte al cafenelei este, fara indoiala, meniul variat de cafele si gustul preparatelor din canile generoase. Departe de a fi fani declarati ai Starbucks, suntem oarecum sceptici la cafelele de duzina si in pachete mari, dar cele de la Second Cup chiar sunt bune. Trebuie neaparat sa incercati preparatele calde din gama "Signature Lattes" unde latte-ul cu ciocolata alba si alune de padure este tare, tare bun, iar Caramel Corretto este la fel de gustos si spumos.

Am mai testat si cafeaua aromata Hazelnut Cream, dar si un ceai rece cu lapte care a fost delicios si racoritor. La capitolul ceai rece simplu au fost mici contradcitii daca e bun sau nu, cert e ca nu e la fel de aromat ca variantele pe baza de cafea. 

 Second Cup Second Cup

Preturile nu sunt tocmai mici, cafelele cu diverse arome, siropuri si topping-uri incepand de la 11 lei (cana mica, dar care, credeti-ne, nu e mica) si ajungand pana la 15 lei portia mare. Gama de espresso si cafea simpla are preturi intre 7 si 10 lei, ciocolata calda e intre 10 si 13 lei, bauturile reci sunt intre 6 si 13 lei, dar gasiti meniul complet pe pagina de Facebook Second Cup. In cafenea gasiti si prajituri, sandvisuri si salate, dar pe acestea nu le-am luat in teste.

Daca va place cafeaua, daca va plac desenele in spuma, dava va plac aromele bogate si daca vreti sa va simtit ca intr-un sitcom alaturi de prieteni cu care sa sorbi potiuni delicioase din cani mari, atunci va recomandam sa treceti pe la Second Cup. Aici numaratoare sigur nu se opreste la o cafea, ci incepe abia de la a doua, doar nu degeaba se numeste second cup.
1 comentariu

Cafenea - Second Cup, Bucuresti
Cadmos
#1 -

Desene în spumă?

Dacă asta numiţi voi desene în spumă... alţi fac desene adevărate, flori, fluturi, inimi, pe când astea sunt mâzgăleli de-a dreptul. O fi bună cafeaua, dar nu mi se pare justificat să lăudaţi aceste desene.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera