Cafenea: Melly's Cafe

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Orasul nu duce lipsa de cafenele. Unele sunt mai reusite, altele nu. Unele reusesc sa te impresioneze si ajung printre locurile "de suflet", altele sunt bine plasate. Melly's Cafe este prinsa undeva la mijloc.

Aflata in zona Universitate, este un loc care probabil pe durata anului universitar nu va duce dorul clientilor. Dar pe langa zona cu vad, conteaza si faptul ca serviciile sunt bune, mai ok decat prin alte locuri. Cafeneaua respecta cateva reguli aparent trecuta in lista de "must have" a oricarui proprietar, televizoare cu ecran plat pe pereti, muzica Pop-R&B si un decor simplu.

mellys

Nu ca ar fi ceva rau in asta, doar ca pare un tipar repetat la nesfarsit. Preturile respecta media. Sucurile sunt 5 lei, cafelele incep de la 6 lei si specialitatile ajung la 12 lei, cocktailurile sunt 12 sau 18 lei, in functie de prezenta sau lipsa alcoolului din combinatie, iar un suc de portocale proaspat trecute prin storcator costa 15 lei.

Melly's ofera si cateva gustari rapide, sandvisuri si salate, la preturi ce se invart pe la 12 lei portia. Iar in viitorul apropiat se planuieste introducerea unui meniu de mic dejun, care vor costa 9 lei si care va contine ceva dulceturi, unt, paine sau croissant, cafea sau suc.

Cafeneaua nu este una dintre cele mai stralucite din oras, dar este una la care poti apela cu incredere de fiecare data cand ai chef de o cafea sau ai nevoie de un loc de intalnire.

Melly's Cafe

Academiei 1

Telefon: 0722 294 999Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera