Cafenea: Mek Oriental Lounge

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Numele spune totul: Mek este un loc de tolanit, un lounge oriental unde muzica si decorul nu se dezic de la specificul cafenelei. Ascuns undeva pe Strada Tunari, aproape de benzinaria de la Eminescu, Mek este genul deloc unde kitsch-ul poate fi apreciat sau insuportabil, in functie de gradul de toleranta al fiecaruia la curentul oriental european.

Cafeneaua e un loc destul de placut unde sa beti un ceai sau un cocktail de fructe insa nu putem sa spunem ca relaxarea vine in mod natural cand toate ritmurile ne aduc aminte de vacantele in Turcia sau de vecinul din cartier. 

Mek Oriental Lounge Mek Oriental Lounge

Ce ne-a placut foarte mult la acest loc a fost servirea care a venit de la niste oameni ciudat de prietenosi si de preocupati de starea noastra de bine. Se vede ca Mek e la inceput de drum si ca incearca sa-si castige niste clienti fideli. Pe cat de amabili au fost oamenii care ne-au servit, nu putem sa promitem cu mana pe inima ca ne vom intoarce, nu de alta, dar nu e tocmai genul nostru de loc.

Totusi, pentru amatorii de oriental sa servim si niste impresii legate de Mek: e o cafenea spatioasa, camerele sunt pe diferite nuante (potocaliu, lila, mov), tavanul este imbracat in esarfe colorate care fac o rozeta in jurul candelabrului (detaliu de design intalnit la mai multe cafenele si restaurante orientale), pe ici pe colo gasim putin luciu si niste culori puternice, o cafenea colorata care merita macar o vizita pentru experienta.

Mek Oriental Lounge Mek Oriental Lounge

Bauturile au preturi decente spre mari: cafeaua si specialitatile din cafea intre 8 si 16 lei, shake-ul cu fructe multe si bune 12 lei, ceaiul 12-16 lei, berea 8-12 lei, narghileaua in jur de 25 de lei, iar in meniu am descoperit si cateva dulciuri specifice precum sugiuc (16 lei) si rahat (8 lei). 

Mek Oriental Lounge Mek Oriental Lounge

Cum spuneam si la inceput, Mek nu este genul de cafenea pentru toata lumea, dar nici nu este de evitat daca aveti pofta de o narghilea sau de ritmuri orientalo-topaitoare. In rest, la Mek e o atmosfera linistita si oarecum romantica, e semi-bezna reglabila in functie de nivelul de intimitate dorit si au si cocktal-uri bune pe baza de fructe.

Daca sunteti prin zona, merita sa faceti un popas in aceasta cafenea. Daca nu, avem si alte recomandari pentru voi.
  
Mek Oriental Lounge Mek Oriental Lounge Mek Oriental Lounge
 
3 comentarii

Cafenea: Mek Oriental Lounge
roxana
#1 -

foarte tari petrecerile de la mek

am fost aici intr-o sambata acum vreo 2 saptamani, venisem cu niste prieteni sa bem cate un cocktail si sa fumam o narghilea, asa inainte de a pleca in club...ce credeti?!? am stat pana la 7 dimineata la cafenea :-))si n-am mai plecat in niciun club, am baut tavi de shoturi si am dansat din buric exact ca in facultate. Foarte tare dansatoarea orientala, ne-a ridicat pe toti de pe canapele sa ne invete cum sa dansam iar patronul e un tip super dulce, ziceai ca-i prieten cu noi de-o viata, haios si foarte ospitalier

Cafenea: Mek Oriental Lounge
viorel
#2 -

evitati acest local!!!!

patronul sau ...cineva care foloseste nr tel postat pe site,pentru programari(IN ACEST CAZ UN MARE FRUSTRAT)vb urat ,ameninta si-i considera pe cei ce cumpara cupoanele de la Groupon
PENTR MEK.....
NISTE SARACI...TZARANI COCLITI....si fraieri ca pun botul la "oferta"
In asemenea conditii...ganditi-va bine inainte de-a merge la acest local....cu sau fara cupoane de reducere...

Cafenea: Mek Oriental Lounge
guest
#3 -

Haptens for Florfenicol Design
Haptens for Florfenicol Design - With years of experience in antibody development, Creative Biolabs provides small molecule hapten design, modification, and synthesis services for florfenicol, and we also provide small molecule antibody production services for customers all over the world.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera