Cafenea: Kebo

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Nu suntem siguri ca am fi remarcat-o vreodata, pe ea, cafeneaua Kebo, daca nu ne-ar fi atras cineva atentia in cadrul discutiei despre vin fiert ca acolo se gaseste asa ceva.

Am mers deci, sa vedem despre ce e vorba. Kebo e o cafeneluta din Centrul Vechi (vizavi de Gara Lipscani), cu vreo 6 mese, 2 oglinzi si-o "plasma", in care nu ne-am simtit prea in largul nostru, dar nici foarte rau n-a fost.

Ne-am asezat la geam, sa ne simtim precum axolotii lui Julio Cortazar (stiti, oamenii-pesti blocati in acvariul din nuvela cu acelasi nume) si am comandat un vin fiert si-o ciocolata calda (fiecare vreo 8 lei).

Ciocolata a venit repede, vinul a mai durat nitel (eram singurii clienti) si a venit... la pahar cu picior.

Kebo Kebo

Desi am apreciat originalitatea, cateodata prea mult staif strica. O cana simpatica ce-ar fi avut? Si ceva mai multe arome, la fel de simpatice? Si o feliuta de mar dragalasa? Poate un pic de coaja de portocala? Ne scuzati, dar ala nu era vin fiert. Am primit un pahar de vin cald, vag aromat.

Prin meniu am mai gasit... ce gasesti peste tot: cafele, ceaiuri, racoritoare, spirtoase, cocktailuri (15-17 lei)... nimic deosebit.

Kebo Kebo

Ne-a placut ca am fost singurii clienti si am avut parte de intimitate si o liniste placuta de dupa-amiaza dinainte de Craciun; nu ne-a placut muzica, cam house pentru gustul nostru. Nu ne-a placut prea mult nici ecranul TV, dar chelnerul nostru parea tare multumit de el. Statea pe un fotoliu, se uita la film si manca seminte. Classy.

Concluzia? Loc de petrecut o jumatate de ora, la o cafea, nimic mai mult.
2 comentarii

Cafenea: Kebo
tuvia
#1 -

kebo what

very weird.vinul meu arata cu totul alt fel.m'a enervat muzica, cel putin cand am fost eu chelnerii se uitau la myth busters.
ah, si eu o baie interesanta..but that's about, i guess.

Cafenea: Kebo
Daniela
#2 -

Kebo 2010

Si vinul meu arata altfel (la cana, cu bucatele de mere si alte minuni) si am apreciat ca iti permit sa-ti comanzi de mancare si sa servesti mancarea in localul lor. Ba mai mult in cateva randuri personalul s-a oferit sa ne comande mancarea...ceea ce n-am mai pomenit. In schimb in carciumi precum Curtea Berarilor..."cu covrigu'n mana" (incercam sa-l finalizez) si m-a rugat ca data viitoare sa nu mai vin cu produse din afara barului.
Imi plac foarte mult canile de sticla in care se serveste ceaiul si muzica veche din serile de miercuri si vineri.
Da, si mie-mi place baia, dar doar pentru ca este foarte curata! Rar mai gasesti ...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera