Cafenea: Cvsto Caffe

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Rondul de la Kogalniceanu este mai mult o zona de trecere, unde te nimeresti doar cand trebuie sa ajungi undeva. Este locul unde controlorii se urca in trolee si autobuze. Unde poti cobori sa mananci o "delicioasa" shaorma de la fast-food-ul din colt. Unde te duci sa iti cumperi bilete de avion si sa iti faci o asigurare de sanatate.

Doar Krishna te mai tintuia in zona. Si de ceva timp, Cvsto Caffe mai opreste din drumul lor trecatorii insetati. Cafeneaua atrage prin geamurile sale pe jumatate deschise ce dau in bulevard. De afara arata interesant si pare un mic truc pentru a compensa lipsa unei terase, dar inauntru nu poti sa nu te simti victima privilor celor care trec prin fata cafenelei.

cvsto

Cafeneaua este micuta si inghesuita, numarul meselor fiind cam mare pentru spatiul oferit. Dar cel putin scaunele-fotolii sunt suficient de comode incat sa te afunzi linistit in ele si sa uiti de faptul ca o miscare brusca l-ar lovi pe cel de la masa vecina. Decorul nu prea impresioneaza, decat poate prin plasma pe care se perinda programele Discovery Channel.

cvsto

cvsto

Preturile sunt medii, cam ca in orice cafenea din oras. Un espresso este 5 lei, specialitatile din cafea cu lapte, gheata, frisca sau alcool sunt 11 lei. Bucata de cocktailuri este generoasa, acoperind mai toate "clasicele" pentru 15,5 lei. Cele fara alcool sunt doar trei la numar si cel putin Green Apple poate fi numit cu usurinta Blue Apple.

cvsto

Cea mai ieftina bere este 8,5 lei, Carlsberg si sucurile sunt in jur de 6 lei. Atentie insa cand cereti limonada, deoarece nu este fresh, ci vine la o frumoasa cutie de aluminiu.

Atmosfera este una foarte relaxata, minus momentele cand se exagereaza cu volumul muzicii, dar in rest este locul ideal unde sa te intinzi la vorba. Si sa stai sa vezi cum trec oamenii prin fata ta, in timp ce bei o cafea. Cvsto este mai mult un loc unde femeile se simt bine, decorul pastelat, muzica lenta si un meniu centrat pe cafea si cocktailuri racoroase.



1 comentariu

Cafenea: Cvsto Caffe
dragan
#1 -

daca ai stii

eu zic ca ra trebui sa mergeti nu sa va luati dupa guesturile altora...daca tot mergeti cereti hot swiss chocolate nu veti regreta..

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera