Cafenea: Cube Cafe

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cubul a fost un film foarte ciudat. Cred ca poti sa fi de acord cu mine in privinta asta. Cube Cafe insa nu este deloc ciudat si nici nu te pune la o serie de incercari din motive misterioase. Este o cafenea de o simplitate amagitoare aflata in centrul universului cafem aniacilor bucuresteni, zona Dorobanti.

Cubul poate ca este o forma perfecta dar nu te astepta sa fie folosita cu obstinatie la decorarea localului. Cateva elemente de mobilier imprumuta din formele patrate dar o buna parte din decor inseamna culori calde in tonuri rosiatice si un model interesant de folosire a liniilor drepte si fluide in aranjamentul coloristic al peretilor.

Cube Cafe

Cube Cafe

Este un design curat cu accente futuriste. Amuzamentul este transferat in toaleta unde closetul, chiuveta si pana si robinetul sunt toate cubice. :)

Am mers in timpul zilei ceea ce inseamna ca pe de o parte era cam gol, pe de alta parte lumina se putea revarsa in cafenea de afara prin ferestrele mari. Muzica este un house minimalist, foarte mult in stilul lounge si se potriveste daca tot ce vrei sa faci este sa porti o discutie in absenta hiturilor momentului.

Popor de cafegii ce suntem, meniul nu putea incepe decat cu cafeaua bineinteles. Un expresso simplu vine pe la 6,5 lei, expresso dublu 12 lei, iar diferitele varietati de latte sunt cam 10 lei. In afara de cafelele cu nuante cosmopolite (Irish, French, Italian etc) in meniu gasim si specialitati de Iced Coffee (Frappe, Affogato, Espresso Freddo) intre 9 si 12 lei. Cocktailurile fara alcool sunt 14 lei, cu alcool 16 lei si long drinks vin pe la 14,5 lei.

Cube Cafe

Cube Cafe se prezinta ca un loc de luat micul dejun si pranzul deoarece iti ofera si mai multe feluri de mancare usoare precum salate, sandvisuri si mancaruri gatite (supe, paste, gratare) la preturi intre 10 si 40 de lei. De exemplu o omleta taraneasca este 10 lei.

Daca gandesti in linii drepte nu ai cum sa dai gres. Cube Cafe urmeaza un traseu drept si in trei dimensiuni (pret, plasare, prezentare), fiind o cafenea tipica pentru zona Dorobantilor, interesanta poate doar prin centralizarea elementelor de decor. Si totusi parca nu este un loc foarte cald si primitor. Precum nici toaleta aceea patrata nu este tocmai comoda, chiar daca arata interesant. :)1 comentariu

Cafenea: Cube Cafe
eva
#1 -

poza

interesant

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera