Cafenea: Costa Coffee

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca de fiecare data cand mergeai pe jos de la Universitate la Rosetti ti se parea ca nu e nimic interesant prin preajma, iata ca, de curand, lucrurile s-au schimbat: s-a deschis Costa Coffee. Aceasta face parte parte dintr-un lant mai mare de cafenele, toate sub brandul Costa Coffee, pe care le mai poti gasi presarate prin Bucuresti la Romana sau in mall-uri. 

 costa costa

Amplasata fix langa Ministerul Agriculturii, cafeneaua mai inveseleste un pic zona formata din cateva cladiri parasite, o statie de RATB, o farmacie si un teatru (foarte mic), ce de abia sta in picioare, pe partea cealalta.

Costa Coffee este formata din doua camere, nu foarte mari, in care incap probabil cel mult 40-50 de persoane. Peretii sunt in 2 culori, un grena (ca si sigla cafenelei) si alb, astfel incat sa contrasteze. In prima camera exista un singur tablou mare, foarte interesant, in alb si negru, iar in cealalta camera este un tablou color, ce simbolizeaza fatada unei cladiri.

 costa costa

Acestea doua, si un candelabru rotund grena, sunt singurele elemente ce mai incalzesc un pic atmosfera. Nu este o cafenea cozy sau un loc in care sa vii si sa te simti extrem de relaxat. La Costa Coffee vii pentru ca e aproape, cafeaua e decenta spre buna si poti sa stai la o discutie rapida cu un coleg sau un prieten sau sa petreci o jumatate de ora - o ora sa-ti rezolvi treburile pe Internet.

 costa costa

Muzica este una comerciala, data incet, astfel incat te poti intelege fara probleme cu cei de langa tine. Am nimerit doua chelnerite de treaba, sociabile si amabile...si sper ca acest lucru sa nu se schimbe pe parcurs. Preturile sunt mari, in primul rand pentru ca brandul Costa Coffee este unul renumit si asta se traduce in cativa lei in plus dati de clienti. Avantajul consta in faptul ca portiile sunt mari si cafeaua se poate lua la pachet.

costa Cafe latte rece - 12 lei

Dar sa va spun exact : in primul rand, orice bautura pe baza de cafea pe care o vrei, o poti alege in 3 dimensiuni: mica, medie si mare. Astfel, o ciocolata calda in functie de dimensiuni costa 11, 12 sau 13 lei, un tiramisu coffee late costa 12, 13 sau 14 lei, iar un cappucino e 11, 12 sau 13 lei. Un Costa frappe e 13,5 lei, cocktailurile sunt 18 lei, ceaiurile 9 lei, iar sucurile 6,5 lei. Fiecare toping in parte e 2 lei, iar berea e 8 (Tuborg) sau 9 lei (Calsberg).

Cei de la Costa au si sandvisuri: 13 lei, salate 13 lei (greceasca si caesar) si deserturi: tort cu ciocolata (12,5 lei), negresa (7,5 lei) sau briose cu afine, ciocolata sau ciocolata si banane (8 lei).

costa

In concluzie, Costa Coffee ramane in primul rand un loc in care sa te duci sa bei o cafea de calitate, sau s-o iei cu tine pe drum, si abia apoi un loc in care sa vii cu gasca si sa stati la barfa ore in sir.

Costa Coffee

Adresa: Bulevardul Carol 26
2 comentarii

Cafenea: Costa Coffee
Mada
#1 -

Comentariu nou

Cred ca s-a inchis pentru ca am vazut locul parasit de curand cand am trecut pe acolo

Cafenea: Costa Coffee
Florin
#2 -

Imi dă si mie cineva o ideie cum pot sa iau legatura cu un director de Costa Coffee.

Imi dă si mie cineva o ideie cum pot sa iau legatura cu un director de Costa Coffee?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera