Cafenea: Colors Cafe

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
La cererea publicului si manati de curiozitate, am ajuns la Colors Cafe. Locul ni se parea micut, poate chiar prea micut si cum metropotamul se plimba in turma nu prea se vedea inghesuit in acel spatiu colorat, dar care i se parea ingust.

Colors Cafe

Totusi, cafeneaua a fost o surpriza placuta. Unu, era mai spatioasa decat credeam. Doi, decorul ne-a furat privirile si ne-a mentinut departe de meniu pret de ceva minute bune cat am analizat lampile florale ale lui Tord Boontje (de aici am aflat cine le-a facut) si pe cele in forma de cesti de cafea. Trei, meniul a fost un deliciu, bogat in sortimente si aveau tot ce am cerut.

Colors Cafe

Colors Cafe este decorata "minimalist", doar lampile si desenele de pe pereti constrand cu simplitatea mobilierului. Iar culoarea predominanta este turcoaz. Fara frica, nu dauneaza vederii si nici simtului estetic.

Varietatea de bauturi este mare si se gasesc de toate, incepand cu cafele (de la 6 lei, un espresso, pana la 12 lei, specialitatile cu alcool), pana la milk shakes (9,5 lei) si cocktailuri cu sampanie (18 lei). Au ciocolate cremoase (8, 5 lei), ceaiuri obtinute din infuzii sau la pliculet de bumbac (8,5 si respectiv, 7 lei), cocktailuri (de la 14 lei in sus) si shots (10 lei).

Colors Cafe

Colors Cafe ofera mici gustari, salate la 16 lei si sandvisuri la 12 lei, si deserturi, prajituri incepand cu 6 lei.

Atmosfera in cafenea este una foarte placuta, muzica este lasata in surdina, iar serviciul este unul prompt. Cu siguranta este un loc ce merita revizitat, datorita bauturile reusite.

Mai multe fotografii in Galerie

Colors Cafe

Strada Mendeleev 8 (Piata Amzei)
Telefon: 0728 218 535
Email: office@colorscafe.ro
Program: 9.00- ultimul client
1 comentariu

Cafenea: Colors Cafe
andreea
#1 -

Comentariu nou

as dori sa inchiriez localul pentru a-mi serba ziua. este potrivit?:D ce-mi sugerati?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera