Cafenea: Cafe Pink

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Si-am zarit lumina roz de la capatul tunelului, oaza a specimenelor de cartier cu euroi si femele adiacente, Cafe Pink de pe Bulevardul Decebal, un mic Dorobanti in devenire. De ultima data cand am pasit aici, cu vreo 4-5 ani in urma, multe se schimbara, insa lumina a ramas aceeasi - roz, evident.
 
Pink Cafe

Nu vrem sa fim rai (dar peretii absolut roz ne obliga), insa clientii de prin cartierele invecinate tind sa incurajeze tinuta la pantaloni scurti de plaja si maiou alb stramt, iar cliseul cu cheile de la masina aruncate pe masa merge de minune aici. Mai simpu spus, atomsfera de fite in sensul peiorativ al cuvantului. 

Pink Cafe Pink Cafe

Altfel, cafeneaua sau mai bine zis pub-ul, fiindca nu o putem numi cafenea si nici club, este draguta, incapatoare, avand multe mese cu canapele, fotolii, dar si scaune la bar. Personal, daca vremea ne-o permite, am prefera terasa cafenelei mai linistita si desigur, aerisita. Nu am inteles delimitarea fumatori-nefumatori pentru ca parea ca peste tot erau fumatori chiar daca semnul de la masa ocupata de noi interzicea fumatul. Am trecut peste acest mic aspect si am deschis meniul pe fundalul meciurilor din plasma, muzica house acoperind totusi comentariile jurnalistilor sportivi.

Pink Cafe

Preturile sunt neasteptat de mari, avand in vedere ca Pink Cafe nu e tocmai in buricul targului, desi zona ridica pretentii de ceva vreme. Astfel ca o Cola la 0.25 costa 7,5 lei, apa plata este 5,5 lei, limonada 10 lei, iar cafelele pornesc de la 8 lei in sus. Pentru un cocktail fara alcool, oricare ar fi denumirea lui exotica si sexy, platesti 13 lei, iar pentru unul cu alcool dai la schimb 16 lei. 

O ciocolata calda gen budinca este 8.5 lei, iar una lunga 9.5 lei. Pentru Cafeaua Pink scoti din buzunar 10 lei.  Vinurile costa intre 9 lei (paharul) si 80 lei, iar pentru un Salitos platesti 13 lei. Printre atatea bauturi se ratacesc si o Bananasplit la 11 lei sau un toast cu sunca la 10 lei. Daca vrei sampanie adevarata vei plati intre 70 si 300 lei.

Pink Cafe Pink Cafe

Cam asa arata o parte din preturi, dar mai deranjant este atunci cand comanzi ceva si ti se aduce altceva, fiindca "s-a facut o confuzie, o vreti asa?" Totusi, trebuie sa fim obiectivi, ni s-a adus o ciocolata alba lunga, dar a fost taxata ca o ciocolata calda "pe care o mananci cu lingurita", produsul pe care l-am si comandat initial. I-am iertat de data asta.

In rest, aspectele negative ale unui bar/pub sau ce s-o fi vrand el, dispar in compania potrivita, asadar pentru o astfel de intalnire puteti alege si Pink Cafe din salba de pub-uri crescute pe Decebal.


Adresa : Decebal, Nr. 13.
Tel: 322 51 01
Orar: 11.00- 02.00
2 comentarii

Cafenea: Cafe Pink
Bogdan
#1 -

Mda

O alta cafenea de fite, decorata ok dar numai atat. Nici nu stiu de ce v-ati dus acolo :))

Cafenea: Cafe Pink
iulia
#2 -

by mistake

am zis si noi sa vedem ce se intampla aici. A doua oara nu mai intram :) vezi, e bine ca i-am informati si pe altii sa nu aiba parte de aceleasi fite roz

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera