Cafenea, Bucuresti - Rumours Coffee & Grill

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Se anunta vreme caniculara si, cum vara incepe sa isi intre in drepturi, una din zonele "vanate" din centrul Bucurestiului va ramane Piata Unirii. Recent, am iesit la Rumours Coffee & Grill, aflat in imediata vecinatate a magistralului complex comercial Unirea, insa, din pacate, nu am ramas tocmai placut impresionati.

In primul rand trebuie spus ca preturile sunt cam piperate, insa acest amanunt nu te ia prin surprindere, avand in vedere ca vorbim de un local ce da in bulevardul Unirii si este vecin cu H&M. Raportand insa la calitatea unui simplu Cafe Latte, ajungi la concluzia ca 15 lei pentru o cana este exagerat sau, cum ar spune Caragiale, jaf la drumul mare!

Rumours Coffee & Grill Rumours Coffee & Grill

In al doilea rand, tocmai pentru ca terasa improvizata da in bulevard, mai exact vis-a-vis de statia de autobuz, tot soiul de personaje care fie vand ceva, fie cersesc, sunt frecvent intalnite de la o masa la alta.

Terasa nu este mare. Mai mult de 6-7 mese nu sunt, si, de obicei, gasesti mereu liber, indiferent de ora la care alegi sa mergi. Bine, impropriu spus "alegi sa mergi". Ajungi din intamplare aici, in urma unei reprize de cumparaturi sau a unei intalniri si ai nevoie de un pahar de Cola (8 lei) si un scaun. Asadar potentialul locului este foarte mare.

Din pacate, este stricat de programul care se incheie la ora 22.00. Cu siguranta multi veti ramane la fel de dezamagiti ca si noi cand veti observa ca fara sa fiti intrebati sau sa cereti, la ora 21.40 va va fi adusa nota, pentru ca localul sa poata fi inchis la exact ora 22.00. Se pare ca cei de la Rumours Coffee nu au auzit de politica "deschis pana la ultimul client".

Rumours Coffee & Grill Rumours Coffee & Grill

Chelnerii sunt simpatici, asta daca nu iei in considerare ca sunt lipsiti de experienta si saraci in promptitudine (lasam in afara discutiei intervalul orar 21.00-22.00), iar uneori iti gresesc nota.

Nu am vrut sa fim duri la adresa acestei cafenele si de aceea am ales sa venim si pentru a doua oara aici. La lunga lista de minusuri s-au mai adaugat cateva. Daca prima data am stat pe terasa (impartita in 2 zone, una cu scaune si mese in plina strada, si alta cu 2-3 mese si fotolii amplasate pe un prag langa intrarea din bar), a doua oara am fost inauntru.

Spre suprinderea noastra, am descoperit ca aici functioneaza si un salon de infrumusetare. E drept, nu era nimeni la post, nici clienti care sa isi doreasca tunsa podoaba capilara, insa nu am putut sterge de pe retina acest amanunt, mai ales cand am cerut stampila pe bon, iar barmanul ne-a stantat cu insemnul unui anume Evidence Beauty Salon.

Rumours Coffee & Grill Rumours Coffee & Grill

Poate tot ce am enumerat aici nu sunt dezastre, pentru un birt de cartier marginas. Cand punem in ecuatie ca acest tip de local este unul din cele mai vizate sa primeasca clienti in centru si, cu toate acestea este gol, ne dam seama ca nu este ok. Poate pentru o cafenea de cartier asemenea amanunte ar fi de trecut cu vederea, insa noua ni se pare inacceptabil practicarea unor tarifuri exagerate, intr-un loc deloc select, nici prin servicii, nici ambianta. O terasa in centrul Bucurestiului nu ar trebui sa fie niciodata in miez de vara lipsita de clienti.

Recomandarea noastra este sa evitati locul daca va aflati in zona Unirii. Mai bine va cumparati de aceiasi bani doua sticle de 2l de Cola de la Mega Image si mergeti in Parcul Izvor cu o turma de prieteni, decat sa veniti la Rumours Coffee and Grill.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera