Cafenea: Bononnia

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
De cafeneaua Bononnia nu stiam inainte de multi-discutata criza economica. Nici nu prea aveam cum sa imi dau seama de existenta ei, pentru ca e mica - mica si ascunsa printre cladirile mai mari de peste drum de Preoteasa.

Asta desigur, pana cand au inceput sa dea cafea gratis. Cum romanul e mare amator de pomeni, i s-a dus repede vestea. Deci, evident, metropotamul lipsea de acolo :)

Bononnia

Pe geam statea mandru un afis care promitea cafeaua gratis, din cauza "regimului de criza". Trebuie sa recunoastem: era si cazul ca oamenii sa inceapa sa speculeze tot tambalaul asta economic.

Oricum ar fi, Bononnia nu si-a facut reclama degeaba. Cafeneaua este absolul fermecatoare. Faptul ca e mica nu deranjeaza catusi de putin, mai ales daca prinzi una din cele doua mese de langa bar. Este colorata si calda, genul de loc unde vrei sa stai cu o carte in brate si sa pierzi ore intregi sorbind dintr-o cafea.

Bononnia 
Bononnia Bononnia
Iar decoratiunile de Craciun, de multe ori kitchoase si aruncate aiurea doar pentru ca "asa se face", aici sunt simpatice. Ii dau un plus de familiaritate si te fac sa te simti si mai comfortabil.

Sigur, poate ca Whitney Houston nu a fost cea mai inteleapta alegere in privinta muzicii. Dar macar era data incet :)

Preturile sunt rezonabile: sucul - 6 lei, berea - intre 9 si 12 lei, cocktailurile - intre 15 si 19 lei lei, cafeaua - intre 7 si 14 lei. Pentru nostalgici, in meniu exista Brifcor la 6 lei, iar infometatii pot gasi si cateva feluri de mancare, de exemplu salate - 11 lei sau ciorbe - intre 5 si 7,5 lei.

Gratis era doar un espresso simplu. Noi am vrut sa ne rasfatam putin si ne-am luat cate o cafea Bononnia la 9 lei, deloc rea, care inseamna un espresso lung cu o cantitate ceva mai mare de lapte.

Bononnia

Cafeneaua Bononnia este un loc dragut in care sa mergi iarna. Pentru ca locurile mici si calde sunt mereu un adapost bun atunci cand te prinde viscolul pe strada.

Bononnia Caffe

Adresa: Str. Plevnei, Nr.62 (in spate la Opera Romana, peste drum de Preoteasa)

Telefon: 021.313.01.68 / 0720.770.432

Program:

Luni - Vineri: 9.00-21.00
Sambata: 12.00-21.00
Duminica: Inchis

http://bononniacaffe.ro/

Mai multe fotografii pe 100eyesNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera