Cafenea: Bon Humor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cafenelele continua expansiunea in Centrul Vechi cu Bon Humor, o cafenea draguta ce promite sa ofere pe langa cafele, vinuri excelente si delicatese. Toate intr-un decor frumos, presarat din colt in colt cu flori si muzica linistita pe fundal.

Ah da, si delicii culinare. Credeti-ne ca la capitolul prima impresie stau foarte bine. Esti intampinat de la intrare, meniul vine imediat, comanda se ia repede si bauturile vin pe nevazute. Nimic de reprosat la acest capitol.

Daca nu ar avea si plasme pe pereti ar fi superb. Este un loc cald, cu bancute capitonate, lambriuri din lemn si candelabre din fier forjat. Poti sa alegi sa stai la o masa, la geam sa privesti la vanzoleala de pe Smardan, sau sa te retragi in  interior si stai comod.

Bon HumorBon Humor

Iar meniul este delicios la propriu, de la denumiri la oferta. Au si meniul zilei, cu tot felul de specialitati lichide si nu numai cu nume simpatice, precum Pasarica Blonda (rom, triplu sec, galliano, lime) sau Dansatoarea de Samba (cachaca, rom negru, apa tonica, suc de mango, ginger si lemon grass) la 17 lei.

In meniu se mai gasesc cafele, vreo 18 feluri, incepand de la 7 lei, espresso, si pana la 12 lei, sucurile sunt 7 lei, limonada si fresh-ul de portocale este 12 lei, un pahar de vin este 7 lei si berile incep tot de la 7 lei, Silva. La capitolul delicii culinare stau bine si au mai mult gustari intre 10 si 13 lei, cu descrieri fabuloase - Dimineata insorita in Malaga: rosii proaspete tocate cu ulei de masline si o atingere de usturoi pe paine rumenita, gustul unei dimineti mangaiate de soare, rasfatate de un cer fara pic de nori alaturi de apele albastre si calde ale mediteranei.

Pe lista mai au salate, 13-15 lei, paste, Penne Rigate in Bechamel cu somon si spanac-16 lei si Penne cu rosii, ciuperci si usturoi - 13 lei, pizza intre 10 si 13 lei si multe altele. Portiile nu sunt foarte mari, cat sa-ti potoleasca foamea si sunt delicioase cu adevarat.

Bon HumorBon Humor

Noi am testat Pizza Volcano - bacon, ceapa, usturoi si ardei iute (13 lei) si un platou de branzeturi (13 lei). Ambele au venit in cateva minute si au fost foarte bune. Tineti cont insa ca Bon Humor nu este un loc sa mergi sa mananci neaparat, ci mai mult sa bei ceva cu prietenii si sa iei si o gustare. Preturile sunt chiar ok si atmosfera este placuta, ziua mai chill, seara ceva mai animata.

Galeria foto




26 comentarii

Cafenea: Bon Humor
viviana
#1 -

..delicii??

pai da,stau bine la prima impresie,excelenta formulare. Daca patrunzi mai adanc in miezul problemei, constati ca totul este destul de scump pentru ce ofera, mancarea cam lasa de dorit iar plasmele sunt decorul tuturor celor care n-au habar sa decoreze un loc. Am fost o data si mi-au dat o tarta cu mere cine stie de cand pregatita si penne cu aroma de somon pentru ca pestele lipsea cu desavarsire.Dar cum si autorul articolului nu va recomanda sa mancati neaaparat, merita sa incercati in alta parte!! numai bine, viviana!








Cafenea: Bon Humor
m
#2 -

este inghesuit!

este dragut in interior si preturile sunt decente, dar este cam inghesuit, iar mancarea nu merita incercata....are dreptate viviana mai bine incercati in alta parte.
cred ca ar trebui scoase niste mese sa se faca putin loc...

Cafenea: Bon Humor
cosmina
#3 -

muzica

am fost si eu intro seara si m-au zapacit cu o muzica idioata,in rest personalul cat de cat ok dar locul nu exceleaza in amenajare.O amenajare tipic romaneasca, cu plasme pe pereti si niste mese si scaune cat mai multe ca sa stai ca sardeaua asezat in conserva.Mancarea?? nu recomand ! este o tentativa de mancare, o tentativa de pizza, probabil de-aia se cheama bonhumor ca sa te bufneasca rasul cand vezi mancarea. Deh, este cam greu cu bucatareala si nu toti stiu s-o faca.Daca vreti mancare incercati in alta parte!

Cafenea: Bon Humor
Bonhumorcafe-Dragos
#4 -

Una calda si trei reci

multumesc specialistilor pentru comentariul pozitiv si fair play, cat despre domnisoare....m-ati ciuruit! dar permiteti sa va raspund.
Resping total ideea ca prajitura casei servita de Dra Viviana poate sa fi fost veche. Daca imi spuneti cand ati fost pe la noi va zic exact cu cate ore in urma acea parajitura era inca faina, drojdie, mere, zahar si branza dulce toate ambalate, intrucat toate acestea sunt la noi perfect documentate si controlate.
In ceea ce priveste celelalte comentarii cu privire la mancare, recunosc ca am o problema. Invatand sa traiesc si sa gatesc in Italia Franta Spania si Thailanda tari unde mancarea este o parte importanta a vietii individuale si sociale nu stiu cum sa abordez o anumita parte a publicului nostru, obisnuit cu proasta calitate.
Stimata cosmina, pizza asa trebuie sa fie cu sos de rosii proaspete, cu ciuperci proaspat taiate si nu din conserva, cu ingredientele acoperite de mozzarella buna si destula inainte de a se introduce la cuptor, astfel incat sa fiarba impreuna si sa-si contopeasca aromele, blatul trebuie sa fie facut natural din faina drojdie si ulei de masline si sa fie proaspat. Pizza nu se mananca cu Ketchup si nici cu tacamuri. Mai poftiti pe la noi de cateva ori si o sa va dati seama ca aceasta-i pizza buna si celelalte sunt tentative...
Stimata Viviana, nu v-ati mai putea bucura de paste daca le pun mai mult de 30- 40 de grame de somon afumat la portie pentru ca aroma somonului devine prea intensa si acopera gustul delicat al pennelor rigatte de la Barilla, care mi se par unele dintre cele mai reusite. Daca doriti va pot face o comanda speciala de exemplu cu somon la tigaie cu paste drept garnitura.
Cat despre muzica aici e vorba de gusturi... La noi ascultati de la Nat King Cole si Barry White la Three Days Grace si de la Elvis la Charles Aznavour, de la Edith Piaf la Pink si Kings of Leon tot ce-i mai bun din muzica. Marturisesc ca am fost Rocker asa ca nu ma puneti nici la Lady Gaga nici la Tehno, House s

Cafenea: Bon Humor
sebi
#5 -

..thailanda??

halooooooo..domnu' Dragos, ce ai cautat dom-le in thailanda si daca ai fost acolo ce dracu cauti la bon humoristic pe smardan? hai dom-le, las o balta ca e chiar de umor asta! auzi, da ai o muzica sud-americana cretina, aia tot muzica buna o numesti? off amatorii astia de unde s-or adunat toti in centru, chiar nu stiu..
auzi la el ca cica pune rosii proaspete, esti gradinar? le culegi dimineata din gradina si is asa proaspete??? eu recunosc ca is de la moldova, si chiar aia de peste prut si nici ai mei bunici care-s gradinari inraiti nu zic ca au rosii proaspete, d-apai tu, ce naiba mai baiatule..

Cafenea: Bon Humor
dragos-Bonhumorcafe
#6 -

raspuns la comentariul lui Sebi care nu stiu daca-i diferit de ceilalti

fantastic!!
Domnule Sebi, Multumesc din suflet pt comentariu! e clar ca sunteti un vecin carciumar invidios, iar invidia DV inseamna ca facem bine ceea ce facem. Intr-adevar suntem amatori dar nu in sensul pe care vreti sa-l dati Dv de neprofesionisti ci suntem PASIONATI de tot ce inseamna bucatartie, bar si oaspeti.
Uitati ce este insa: acest Site este pentru carciumar si respectivii sai clienti si nu pentru concurenti prea lenesi pentru o competitie loaiala (prin calitate, amenajare, pret, servicii etc) si prea lasi pentru a veni in persoana la vecin sa spuna ce nu le place.
Oricum de la mine nu aveti de asteptat decat concurenta normala, loaiala in beneficiul clientului, fara lovituri sub centura si reclamatii pe la primarii.
Banuiesc cine sunteti insa nu ma cobor la niveleul Dv si ma abtin de la orice comentariu. Si polemica cu Dv nu voi mai duce intrucat am de lucrat si gatit pentru clienti. Singura observatie pe care o fac este ca muzica din america de sud e reprezentata de Juanes, Shakira, Aventura, Manu Chao samd, care se pot considera artisti adevarati.Si din Spania puteti asculta pe Antonio Banderas, Alejandro Sanz, Fito y Fitipaldis samd

Cafenea: Bon Humor
sebi
#7 -

pentru dragos cel plin di umor

nu mi ati raspuns la treaba cu rosiile proaspete,de unde le culegeti, din gradina cumva?
la capitolul calitate si amenajare si servicii nu dovediti ca stati bine, doar vedeti ce scrie lumea de voi! asa ca gura..!!

Cafenea: Bon Humor
vasile
#8 -

..pizza cu oua??

am cerut o pizza si mi-a adus o pizza cu oua, unde au vazut ei asa ceva?? in plus cred ca avea o tona de mozzarella si cum era de asteptat facuta electric.Naspa!!Pacat ca ne prosteste cu delicii culinare!

Cafenea: Bon Humor
dragos bonhumor Cafe
#9 -

Ce-ai vecine cu capra mea?

Vecine, cred ca stiu cine esti. Te crezi prea destept, dar toata lumea isi da seama ca scrii numai tu comentariile nefavorabile cu un singur pseudonim.
Frumoasa tentativa de a ma infuria si a ma face sa-ti dau tie reteta mea de Pizza rustica si cea de la sosul de pizza.

De asta tot apari tu la mine in bucatarie in ora de varf ca sa vezi cum gatesc, doar doar iti vei da si tu seama de ceva. Mi se pare ok sa vii sa vezi ce face concurenta, dar stai la masa, comanda si PLATESTE, asa cum fac ceilalti, si cum am facut si eu cu tine la inceput. Sau zgarcenia ti-e la fel de mare ca si josnicia de a-mi da la gioale pe acest site.
Daca stii sa gatesti iti dai seama imediat cum e facut ceea ce mananci. Altfel e zadarnic.
Nu ma asteptam oricum de la tine la asa ceva

Cafenea: Bon Humor
MMX
#10 -

Atmosfera si mancare de calitate

Noi ne-am simtit foarte bine in aceasta cafenea. Atmosfera calda, amenajare cu iz nostalgic integrata in specificul normal al zonei. Mancarea este interesanta. Meniul acopera o arie geografica curajoasa(nordica, iberica, etc) prin feluri originale si foarte gustoase. Singurul loc din centrul istoric unde am mancat gourmet si de calitate. Muzica este chiar un plus al locului. Recomand aceasta cafenea daca doriti sa va simtiti bine si relaxati.

Cafenea: Bon Humor
diana
#11 -

Timp de asteptare...tinde catre infinit!

Dragos, ma bucur tare mult ca dau aici de un reprezentant al cafenelei...daca esti chiar proprietarul, cu atat mai bine. Aseara am fost a treia oara la Bon Humor si din pacate cred ca a fost ultima oara. Initial mi-a placut foarte mult locul, ca decor si mancare. Prima oara a fost chiar ok, iar a doua oara a durat cam mult sa primesc comanda, dar inca acceptabil. Aseara insa, serviciul a fost absolut execrabil. A durat aproape o ora sa primesc un Croque Briard, ospatarita a uitat de desert si a trebuit sa-i reamintim cand am vazut-o dupa o lunga absenta. Chiar si o amarata de apa plata a venit dupa 30 de min si fara pahar...in final cred ca am facut noi vreo trei drumuri la bar, ba sa-i amintim de o limonada, ba sa-mi iau pahar etc. Parerea mea...ori angajezi mai multi oameni pentru ca domnisoara e prea delicata sa faca fata singura la atatea cereri, ori gasesti pe cineva mai fasnet care e mai mult printre mese si mai putin la bar. Altfel, poti sa te resemnezi cu gandul ca mai sunt si fraieri care accepta orice si vor veni oricum pentru ca tot nu sunt suficiente cafenele prin Bucuresti si sa faci o treaba de mantuiala ca multi altii...dar pe termen lung nu cred ca o sa mearga.

Cafenea: Bon Humor
Bonhumorcafe-Dragos
#12 -

Scuze si multumiri Dnei/Drei Diana 1/2

Stimata Diana,
Nu pot decat sa va multumesc pentru cele trei vizite si sa imi cer scuze pentru cea de a treia. Sper ca seara cu pricina a fost cea in care,numarul clientilor fara rezervare a fost mult peste asteptari, si in care am vazut si eu ca am avut prea putin personal si, din pacate, nu am putut reactiona in timp util. Imi asum intreaga responsabilitate, ospatarita a facut tot ce a putut, eu sunt cel care trebuia sa mai fi chemat o a doua si un ajutor in plus la bucatarie la ora de varf.
Permiteti-mi sa-mi exprim tristetea pentru ca v-am dezamagit dar si pentru faptul ca nu v-ati exprimat nemultumirea pe loc dandu-mi sansa sa-mi spal cat de cat rusinea. Sa stiti ca pe noi ne bucura laudele dar si criticile adresate de clienti. Daca cumva faceti parte din grupul de persoane distinse care a stat la masa din spate in stanga in salonul mare, am avut onoarea sa va aduc personal Croque Briard – ul si cred ca va pot recunoaste. In cazul in care ne mai dati o sansa, va invit la un pahar de vin bun din partea casei. Va rog doar sa faceti o rezervare la 021 3138830.
In bucatarie exista o multime de trucuri pentru a micsora timpul de servire, dar majoritatea lor reduc calitatea mancarii si eu refuz sa le aplic. Nici supraproductie programata nu vreau sa fac pentru ca ar creste preturile iar noi suntem constienti de criza si de cat de greu castiga clientii banii pe care ii platesc . De aceea la noi principiul este “proaspat si pe loc” fara nici un fel de compromis, chiar daca stiu ca ii nemultumesc pe unii fani ai Fast-Food ului. Pentru acestia insa am pregatit urmatoarele:
VEDETI VA ROG CONTINUAREA

Cafenea: Bon Humor
Bonhumorcafe-Dragos
#13 -

Scuze si multumiri Dnei/Drei Diana 2/2

... la noi principiul este “proaspat si pe loc” fara nici un fel de compromis, chiar daca stiu ca ii nemultumesc pe unii fani ai Fast-Food ului. Pentru acestia insa am pregatit urmatoarele:
-Virtual Fast Food: Clientilor care doresc sa rezerve si sa fie serviti repede le dam posibilitatea sa comande mancarea la rezervare, astfel incat sa ne putem pregati
-Menuul Clientului Grabit: La un singur fel de mancare voi face supraproductie programata pentru a-l putea servi in regim der restaurant clasic si nu de cafenea, de exemplu astazi Tortiglilioni cu rosii usturoi si ciuperci.
Rugamintea mea la DV si la alti clienti este una singura: REZERVATI VA ROG (021 3138830), chiar daca si numai cu o jumatate de ora inainte, astfel ne putem pregati mai bine.
Va Multumesc

Cafenea: Bon Humor
ioana
#14 -

..rezervare pentru mancare?

Fac parte din acelasi grup din care Diana si-a exprimat nemultumirea vis-a-vis de timpul de asteptare.Chiar trebuie sa sunam si sa va spunem la telefon ce am dori sa mancam sau sa bem?? ca sa aveti timp sa le scoateti din frigider sau cum !??
NU!! Asta este ca la o pensiune cand vrei sa-ti gateasca a doua zi proprietarul ceva, nu ca la o cafenea din buricul targului! Nu am mai auzit de asa ceva in tot bucurestiul!
Draga Dragos, asa cum Diana ti-a spus am venit la tine pentru ca ni se pareau niste lucruri interesante dar totodata crede-ma ca mi le fac acasa singura decat sa astept o ora sa le mananc. Muncesc foarte mult si nu am timp de rezervari si mai mult "programare la mancare"!!

Cafenea: Bon Humor
Bonhumorcafe-Dragos
#15 -

Stimata Domnisoara Ioana

Multumesc ca ati venit la noi si sper sa o mai faceti. Ofertele mele pentru clienti grabiti sunt doar oferte, nu inteleg de ce va supara. Ele sunt incercarea mea de a satisface dorintele cator mai multi oaspeti posibil. Nu renunt insa la principiul “Proaspat si pe loc”. Oricat ati insista felurile descongelate la microunde, reconstituite din fulgi, gata facute in fabrici de mancare si reincalzite samd toate facute special pentru un timp scurt de servire nu au ce cauta la noi. Rugamintea de rezervare o fac pentru a putea face fata mai bine fluctuatiei numarului de clienti fara sa trebuiasca sa ridic preturile pentru a plati personal in exces. Scurtarea timpului de servire mai ales la ora de varf este si un deziderat al nostru. Dar va fi totdeauna pe locul doi in spatele prospetimii si al gustului. Sau carecumva ati dori asa?: http://www.youtube.com/watch?v=h2DdwQZ_eZQ&feature=related

Cafenea: Bon Humor
leo
#16 -

nu stiam ca 2 feliute de lime costa 7 lei!!!!

am ajuns la bonhumor acum cateva zile...f dragut locul,muzica buna,servirea ok dar atat....adik diferenta dintre o pizza taraneasca normala si una fara masline consta in o jumatate de maslina taiata in 2 si la capitolul bautura am comandat 2 vodka cranberry(care nici macar nu era suc de cranberry si era sirop) 1 cu lime si 1 fara...la nota am ramas surprinsi sa vedem ca vodka cu lime era trecuta "cosmopolitan" si era mai scumpa cu 7 lei decat cea fara lime....ce parere are domnu' dragos de asta ?

Cafenea: Bon Humor
silvia
#17 -

.

eu am fost ieri, a fost o experienta f placuta, am avut parte de o chelnerita simpatica, pizza a fost buna... bine, eu sunt genul de persoana care prefera o pizza "fara etaj", adica sa nu se reverse toate lucrurile din ea ca dintr-o shaorma. mai putin inseamana mai bun, asa ca s-ar putea ca unora sa li se para meschina cantitatea de sunca din pizza taraneasca, dar mie mi-a facut pe plac si a fost buna. in rest, preturi de centru vechi, atmosfera placuta si baie curata. mi-era si frica sa merg dupa ce am citit aici, dar nah, cati oameni, atatea obiceiuri.

Cafenea: Bon Humor
Carmen
#18 -

una dintre preferate :)

Noi am fost de mai multe ori si a fost ok de fieare data. Prima oara - cred pe la inceput - era destul de liber si am fost serviti f repede, am cerut 2 pahare de vin si un platou de branzeturi, intr-adevar e vb numai de a gusta ceva, nu de a te satura, totusi ati mai putea adauga un cubulet sau 2 :)
Iar urmatoarele 2 dati sau 3 cand am mai fost am stat afara si desi era destul de aglomerat mie nu mi s-a parut ca am fost neglijate, intr-advar a durat un pic mai mult pana ni s-a adus comanda dar nu a fost suparator. Eu va felicit, mai ales pt design-ul interior, asta ne-a placut de la inceput, si va uram succes :)

Cafenea: Bon Humor
marius
#19 -

delicii si prostit la nota

delici foarte proaste si servire de doi lei,m-au ars la nota a doua oara.nu mai calc in veci la ei!!!

Cafenea: Bon Humor
Camelia
#20 -

Delicii de smardan

O asazisa bucatarie inventata din strafundul gandirii care la o prima vedere pare interesanta dar cand gusti iti schimbi impresia.mic,putin si slaba calitate..pacat!denumirile insa, mi-au placut

Cafenea: Bon Humor
dragos bonhumor Cafe
#21 -

Nu mai intereseaza banii nemeritati!

Stimate Marius, imi pare tare rau ca sunteti dezamagit! Bineinteles, insa, ca suntem muritori supusi greselii! Daca exista o gresala in nota DV, va rog sa o comentam atunci, in momentul emiterii ei! Daca nu va place vreun produs, spuneti, va rog, refuzati-l, dar atunci, pe loc. Asa pot sa incerc sa va diminuez nemultumirea si sa va recompensez intr-un fel.
Stimata CAMELIA, ma bucur ca v-au placut descrierile. Incerc sa descriu cat mai exact ceea ce gatesc. Nu imi place sa insel asteptarile. Sunt dezolat ca menu-ul nu v-a creat o idee exacta despre ce urma sa mancati.Referitor la cantitate imi permit sa va atrag atentia ca fiecare fel are gramajul indicat.
M-as bucura sa-mi dati mai multe detalii, ca sa pot sa ma imbunatatesc. Afirmatia cu slaba calitate o resping categoric. Totul este proaspat si natural si controlat foarte riguros.Folosim de exemplu paste Barilla, gorgonzola Galbani rosii proaspete samd.
Si la DV am aceeasi rugaminte: spuneti atunci, pe loc ce nemultumire aveti si vom incerca sa va recompensam.

Cafenea: Bon Humor
Camelia
#22 -

..ok

Atunci data viitoare cand am sa mai ajung prin centrul istoric,desi nu sunt convins ca voi mai veni la dumneavoastra, va voi chema la masa si va voi atrage atentia in public asupra nemultumirilor mele , ce ziceti?? Nu am nevoie de recompense, mi se pare doar corect sa nu fim prostiti, domnule bucatar!

Cafenea: Bon Humor
Alex
#23 -

Mie mi-a placut

Mie mi-a placut. Pizza a fost foarte buna, nu s-a asteptat deloc iar locatia arata mult mai ingrijit si mai cu gust decat restul de pe Smardan. Eu o recomand :)

Cafenea: Bon Humor
pufalone
#24 -

foarte tare

eu am fost aseara cu prietena si neam plimbat cam o ora pe lipscani in speranta ca vom gasi un loc avand in vedere ca mai peste tot ori era plin ori gol si pana la urma neam oprit aici...atmosfera foarte placuta si servire imediata + ca nea placut foarte mult proiectiile cu faze comice din filme beni hill sau mr bean etc...foarte ok localul recomand

Cafenea: Bon Humor
Roxana
#25 -

interesant

Am citit toate comentariile si pot sa spun ca mi-au starnit interesul pt aceasta cafenea, sunt chiar hotarata sa trec si eu pe acolo. Desi majoritatea sunt negative, e clar ca este vorba si de gusturi. Din ce spuneti voi aici pare sa fie un loc pe gustul meu (muzica de calitate, mancare preparata atent si nu in cantitati industriale)..:)

Cafenea: Bon Humor
Florin
#26 -

Un pic dezamagiti.

Sunt curios daca cineva de la bon humor mai citeste pe aici.

Azi tot cautand pe net un loc unde sa mergem sa mancam. am cititi si parerile si reviewrileo de pe diverse situri si cum erau in mare parte pozitive , am zis sa incercam si noi.

Rezultatul a fost:

La 5 minte dupa ce am comandat ni s-a spus ca nu exista un fel de mancare din cele alese.(-1)

Preturi foarte mari comparativ cu cantitatile din farfurie.(si eu nu manc mult). (-1)
Preturile in mare parte nu coincid cu ce e scris in meniu.Asa ca intrebati ca sa nu aveti surprize.Noi am avut .(-1)

Ex: Zucchini: Meniu 7 lei, pret real 10. Piept pui meniu 12lei , pret real 19 lei.

Singurul lucru pozitiv: mancarea bine facuta, si serviciul ok.(+1)

-3/+1

Din pacate cam multe minusuri, dar cel mai mult pe mine ma deranjeaza partea cu preturile asa ca avand in vedere multitudinea de localuri din zona, aceasta o sa fie prima si ultima vizita la ei.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera