Cafenea: Boheme Cafe

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca anul trecut am fost la Cafe & Restaurant Boheme pentru a degusta specialitatile culinare, astazi ne-am hotarat sa incercam varietatea de cafele si ceaiuri pe care localul de pe Caderea Bastiliei o pune la dispozitie. Dupa ce am petrecut cateva ore aici, am constatat ca desi un loc linistit si potrivit pentru o iesire la pranz cu prietenii sau colegii, Boheme bifeaza cateva minusuri greu de contestat.

Boheme Cafe Boheme Cafe

Pozitionata in vecinatatea ASE-ului, Cafe Boheme este loc de intalnire si recreere pentru numerosi studenti. Preturile, insa, sunt destul de piperate, precum zona Romana ne-a obisnuit deja, cel mai ieftin espresso fiind 7 lei. Noi am ales sa ne delectam cu un Cafe latte caramel si cu un ceai Green Kimono.

Primul nu este cu nimic deosebit de un preparat similar pe care il poti face in confortul propriei bucatarii, iar daca pui la socoteala ca valoreaza 11 lei, probabil ai alege sa te orientezi catre alta categorie de bauturi din meniu. Ceaiurile, pe de alta parte, sunt interesante. Nefiind un local specializat in servirea unor sortimente deosebite, Cafe Boheme ne-a surprins in mod placut cu 7 varietati de ceai verde, negru sau din fructe, ale caror preturi ajung la maxim 8 lei.

Boheme Cafe Boheme Cafe

Noi va recomandam sa incercati si specialitatile de cafea cu usoare urme de alcool. Pe langa clasicul Irish Cofee, veti gasi combinatii intrigante de ciocolata calda, lamaie, cafea, amaretto, blue curacao si cognac. Preturile acestui registru variaza de la 10 lei pana la 15 lei. Pentru o intalnire in timpul zilei, aceasta lista de cockteiluri cofeinizate pare a fi tinta ideala.

La capitolul decor, singurul lucru care nu s-a incadrat in pretiozitatea zonei centrale au fost fotoliile de la mese, care par invechite si in nevoie de reconditionare. Atmosfera, insa, este una placuta. In timpul zilei locul nu este defel aglomerat, nici zgomotos, te poti conecta usor la wireless, iar chelnerii sunt foarte prompti in a-ti lua comanda.

Boheme Cafe Boheme Cafe

Arhitectura cladirii in care se afla, scarile care duc la etaj spre salonul de nefumatori, ferestrele inalte si luminile difuze justifica numele localului, insa acestea sunt singurele detalii care dau boemia cafenelei. In rest, te-ai astepta la o muzica mai selecta sau la o varietate care sa nu includa doar electro si house, precum si la un meniu mult mai consistent si interesant. Comparand cu alte cafenele din zona, Cafe Boheme nu este una din cele mai nefericite alegeri, dar nu credem ca ar putea intra in topul preferintelor noastre.
2 comentarii

Cafenea: Boheme Cafe
Barbiegirl01
#1 -

Comentariu nou

super

Cafenea: Boheme Cafe
Elena
#2 -

Boheme Cafe & Bistro

Din 2011 pana acum s-au schimbat ceva lucruri. Am fost la cateva evenimente si mi-a placut locatia. Gradina Boheme este mare, iar terasa de pe acoperis are un aer chill. Poate fi utilizata si pentru intalniri cu prietenii, dar si ca spatiu de lucru. Imi place Boheme Cafe & Bistro

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera