Cafenea: Aromaroma

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Strada Popa Tatu este un loc al discrepantelor - sedii moderne ale unor firme, case vechi renovate sau in paragina, multe gropi, moloz si crapaturi in fata Cooperativei "Drum nou" etc. Pe aceasta strada se afla si o cafenea ce ne-a starnit curiozitatea prin culoarea in care era vopsita casa ce o gazduia: roz, insa si prin numele Aromaroma. Eram intr-o dispozitie in care voiam sa fim sedusi de un loc calduros si plin de arome, asa ca am intrat.

Spatiul e prietenos, la fel si personalul, si nici meniul nu arata prea rau. Sa le luam pe rand: aveam de ales intre trei camere si am fost indrumati catre cea roz, care, de altfel, ne-a convenit de minune. Lumina dupa-amiezii (intrerupta de ceata...) cadea bine prin perdelele de tafta; e genul de incapere in care iti vine sa intri intr-o zi de vara, spre amiaza, ca sa urmaresti toropeala strazii din camera racoroasa, instalat intr-un fotoliu confortabil, tragand din narghilea.

Camera e decorata cu destul bun-gust, accentele orientale dau bine pe langa fotoliile de cafenea urbana, rotunjite, albe, minimaliste. Din tavan se intinde un manunchi de falduri care mascheaza lumina becului si creeaza o atmosfera difuza, multiplicata de numeroasele oglinizi (unele pictate). Intr-un asemenea decor, o narghilea era tentanta, intr-una din multele arome disponibile: de mere, de cirese, de menta, de piersici, scortisoara sau trandafir (10 ron; narghileaua aromaroma, adica cu votca, costa 15 ron). Am amanat insa aceasta placere pentru alta data, fiindca avem de gand sa ne intoarcem. Nu strica sa amintim ca locul dispune si de retea wireless, asa ca urmatorul articol s-ar putea sa-l scriem de la fata locului.

Meniul te surprinde doar prin multele arome de ciocolata calda: trandafiri, caramel, menta, rom, cafea, cocos, migdale, mexicana picanta, banane sau pere. Noi am incercat una cu aroma de pin si lamaie, foarte reconfortanta. Sfatul nostru e sa nu beti ciocolata aici inainte de masa sau imediat dupa, fiindca licoarea are consistenta mai apropiata de a unei budinci decat de a lichidelor. In rest, lucrurile obisnuite intr-o cafenea: ceai (verde, negru, rooibos, fructe - 5 ron), cafele (5-9 ron), bere (4-10 ron Guiness), racoritoare (4-5 ron), limonada (o optiune tot mai frecventa in tot mai multe locuri), cocktailuri alcoolice (15 ron) sau fara alcool (12 ron), long drinks (13 ron), coniac, whisky, vin etc. Pana epuizam aromele de ciocolata si pe cele de narghilea o sa ne tot intoarcem, probabil, la aromaroma, un loc numai bun in care sa te retragi dupa o zi de umblat prin oras, prin soare sau pe ceata. Daca muzica va fi ceva mai buna data viitoare (acum era radio), merita sa infrunti gropile din trotuar si muntii de moloz; sau poate ca cei de la Cooperativa "Drum nou" se vor ocupa de ele pana atunci...

Aromaroma
Popa Tatu 61
telefon: 0723 97 30 25
1 comentariu

Cafenea: Aromaroma
guest
#1 -

Endotoxin Removal Services in Vaccine
Endotoxin Removal Services in Vaccine - Creative BioMart offers you endotoxin removal kits. It is convenient for you to carry out the endotoxin removal work independently during the experiment and bring guarantee to your experiment.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera