Cafe-bar: Destino

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Point Blank is dead. Traiasca Destino. In locul baruletului cu ceaiuri bune de alta data, sta acum o cafenea foarte... foarte... mov. Este vorba de un cafe-bar pe nume Destino, care are un aer ceva mai tineresc decat predecesorul sau.

Niste tablouri pe pereti, mobila in tonuri rosiatice care sa se potriveasca cu vopseaua peretilor, plasma obligatorie si ceaiuri inlocuite de ceva mai copilaroasele ciocolate calde. Dar ciocolata calda buna! Probabil ca proprietarii spera sa-i imbie pe liceenii de pe strada care invata in Lazar.

destino

destino

Cert este ca o sa pice numai bine o ciocolata calda cu alune sau cu menta in mijlocul lunii decembrie cand astepti cu infrigurare (la propriu) vacanta. Pe de alta parte, aceleasi ferestre mari iti asigura o viziune integrala a trotuarului neprietenos de-afara.

Cafeneaua este noua si cred ca inca nu si-au gasit un distribuitor oficial pentru ca in timpul in care am stat acolo unul dintre angajati cred au mers pana la magazinul de alaturi ca sa cumpere frisca si portocale. Asa se face treaba de obicei? nu de alta dar ma gandesc ca ar fi mai convenabil pentru ei sa cumpere materiile prime de la un hipermarket decat de la magazinasele din centru.

Muzica ce ne-a gadilat urechiusele in mod placut a fost un fel de compilatie a anilor '80. Mhm. Berlin, Take my breath away. Dragut, daca nu foarte original.

destino

Ca preturi, Destino intrece cu fler Ciresica ce se afla la doar cinci minute mai incolo. :) Un expresso este vreo 7-7,5 lei, iar frappe-urile 9 lei. Ciocolatele calde care sunt chiar sub forma de crema si vin cu doua bucatele de ciocolata cu menta alaturate costa 10 lei dar merita.

Cocktailurile vin in mai multe varietati la preturi de 14 lei (cocktailurile clasice), 13 lei (cocktailuri nealcoolice), creamy si minty (14,5 -15 lei). Sucurile sunt si ele vreo 7-7,5 lei.

Nu credem ca destinul iti va purta vreodata pasii spre Destino cafe, decat daca esti un mare fan al culorii mov sau te afli pe la Izvor iarna asta cu o mare pofta de ciocolata calda buna.

Destino Cafe
Schitu Magureanu, nr 6


4 comentarii

Cafe-bar: Destino
Sandra
#1 -

Comentariu nou

Am fost la Destino de curand intr-o duminica si nu aveau nici ciocolata calda, nici frappe, nici macar lapte, motivand ca este duminica si nu au facut aprovizionarea... Intr-adevar un angajat s-a dus peste drum sa cumpere banane :).
La un moment dat, barmanita a inceput sa-si exprime nemultumirea legata de salariu destul de tare.
In rest, arata dragut si au muzica misto (Queen, Depeche Mode etc.)

Cafe-bar: Destino
Ramo
#2 -

Comentariu nou

Lazaristii prefera Krishna:)

Cafe-bar: Destino
anka
#3 -

Comentariu nou

eu m-as intoarce acolo in fiecare zi ;)

Cafe-bar: Destino
Nelly
#4 -

Comentariu nou

Au schimbat designul la destino de inca vreo 2 ori de la ultima voastra recenzie :))

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera