Cafe Lautrec, doar cu numele

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La o plimbare pe langa Foisorul de Foc, am trecut pe langa Cafe Lautrec si ne-au venit automat in minte piesele celor de la Toulouse Lautrec. Ne-am gandit ca locul are vreo legatura cu trupa sau macar cu genialul pictor pitic, alcoolic si sifilitic. De asemenea, ne-am gandit ca in meniu vom gasi numeroase referiri la absint sau la cocktailuri precum Earthquake sau  sau Tremblement de Terre, inventii ale celebrului pictor. Nici macar una dintre asteptari nu ne-a fost intampinata.

Nici vorba de Toulouse Lautrec (trupa) in boxe, doar niste muzica comerciala, house. Apoi, meniul era acelasi banal meniu pe care-l intalnesti in toate barururile care nu indraznesc sa te surprinda cu nimic nou. Pacat, pentru ca la o prima vedere locul promitea sau, poate, asteptarile noastre au fost prea mari.

Cafe Lautrec, coffe, cocktails & small talk Cafe Lautrec, coffe, cocktails & small talk Cafe Lautrec, coffe, cocktails & small talk Cafe Lautrec, coffe, cocktails & small talk

Am ales sa stam pe terasa si pentru ca vremea era frumoasa si pentru ca terasa era destul de placuta, dar si pentru ca inauntru domnea un miros foarte neplacut, de prajeala amestecata cu igrasie si fum de tigara. In concluzie, locul parea obosit, abia iesit din hibernare si care inca asteapta curatenia de primavara. Daca ar fi fost una dintre primele zile din existenta sa, probabil ca lucrurile ar fi stat altfel. Spunem asta pentru ca unele incaperi ne-au placut (Cafe Lautrec ocupa parterul si etajul unei case), dar mesele scaunele, mobilerul, toate necesitau o "renovare".

Cafe Lautrec, coffe, cocktails & small talk Cafe Lautrec, coffe, cocktails & small talk

Preturile sunt si ele banale. Bauturile racoritoare 5 lei, o bere 5-6 lei sau cele mai speciale, de genul Fischer, Corona sau Pelforth, aveau preturi cuprinse intre 10 si 16 lei. Cocktailuri 16 lei sau longdrinks 15 lei, iar cafelele au preturi intre 5 si 13 lei. Intregul meniu il puteti consulta aici. Tinem sa mentionam ca mirosul urat din interior s-a lipit si de paharele de bere, in consecinta, berea la draft n-a avut deloc un gust placut.

Cafe Lautrec, coffe, cocktails & small talk Cafe Lautrec, coffe, cocktails & small talk

Ce ne-a placut a fost terasa, care, dupa o mica curatenie, credem noi ca va arata ok. Pentru acest lucru recomandam Cafe Lautrec, mai ales daca sunteti in zona si nu aveti alte optiuni.

Mai multe poze in Galeria foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera