Cafe Hazard - Rock bar

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cluburile cu specific rock din Bucuresti au evoluat am putea spune in ultimii 2-3 ani, ca spatiu si ca imagine. Totusi cei care le frecventeaza isi amintesc cu nostalgie de noptile petrecute in Sovata sau Le Noir. Erau baruri mici, supranumite bodegi sau bombe, dar oamenii se simteau bine. Inseamna ceva sa stai la una din cele 3 mese ale unui loc mic si intunecat, la taclale cu prietenii, si e altceva cand incerci o astfel de intalnire intr-un club mai spatios.

Intr-o seara mai friguroasa din toamna asta trista, am vazut o mica hartie mica pe un zid pe care era scris: Cafe Hazard - Rock bar. In stanga magazinului Cocor e o straduta mica numita Baratiei. Mergi putin pe ea si pe partea stanga te intampina acest mic bar, deschis de o saptamana si ceva, care aminteste de vremurile underground ale cluburilor rock bucurestene.

Decorul nu aduce nimic din atmosfera Harley Davidson/Route 66 din cluburile The Jack sau H&H. Hazardul imbina arta cu traditionalul, underground. Inauntru, la intrare, ne intampina o motocicleta, pe pereti cateva desene ciudate si doua roti mari de lemn. Cu toate acestea, barul are ceva din ambianta despre care vorbeam la inceput. Muzica nu pastreaza un gen de rock mergand prin Cargo, Red Hot Chili Peppers sau Within Temptation. Nimeni insa nu parea afectat negativ de acest lucru.

Am fost salutati si primiti la bar ca niste vechi prieteni, as putea spune. Ca sa contracaram frigul de afara am luat o cafea (2,5 lei) si un ceai, ultimul primit din partea casei. Berea si sucul costa in jur de 3,5 lei. La intrebarea de cand s-a deschis clubul, un client vesel, putin dezechilibrat de sticla de vin, ne-a asigurat ca de acum incolo va fi mereu deschis pentru noi. Nu as recomanda acest loc totusi celor care nu suporta fumul de tigara.

Inainte era o moda sa umbli prin astfel de baruri. Ca imagine insa, nu putem compara Hazard cu demult decedatul Sovata...inca. A fost amuzant totusi optimismul unuia din barmani care atunci cand ne-a auzit spunand: Sper sa reziste, ne-a raspuns hotarat: Daca nu rezista, facem altul!4 comentarii

Cafe Hazard - Rock bar
Bat Pateman
#1 -

Comentariu nou

Sovata era deja a cult place. E o legenda...Pacat ca s-a inchis, am trecut pe-acolo de curand, am varsat o lacrima, si inca ceva..

Cafe Hazard - Rock bar
ra
#2 -

Comentariu nou

are cineva idee cum sunt primiti minorii p acolo..?:)

Cafe Hazard - Rock bar
y
#3 -

Comentariu nou

mihai, de ce ti.ai dat demisia??? :(

Cafe Hazard - Rock bar
angela
#4 -

Comentariu nou

mai exista?:)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera