Cafe/Bar: The Eatery

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Paradoxal, in The Eatery nu se prea mananca! Barul trendy se afla vis-a-vis de Dantes pe strada Radu Beller si desi insusi logo-ul localului este sub forma de oala de mancare stilizata, nu o sa vezi feluri de mancare in meniu in afara de cateva salate si cateva sandvisuri.

Cu toate acestea The Eatery are o ambianta placuta, tapetul are un design interesant, iar muzica este un mix neobisnuit de muzica arabeasca, melodii ambientale si trance. Nu stiu daca este o obisnuita prin partile locului, dar pe plasmele din bar se putea viziona filmul Fast and Furious (probabil era un post TV strain). Locul este frecventat de un grup foarte divers de oameni, de la afaceristi straini la secretare de 20 si ceva de ani care sigur lucreaza in zona.

eatery

eatery

Mi-a placut ca barul are wireless gratuit. O alta observatie de domeniul paradoxului este ca un milkshake care in meniu era trecut cu 15 lei, in bon a aparut cu pretul de 12 lei. Mi-am dat singura in cap probabil intreband despre asta dar chelnerul a ridicat din umeri si a zis ca acesta este pretul real (cel din bond). Citandu-l pe Spock: "Fascinating..."

In rest preturile sunt putin peste medie, tipic pentru zona in care ne aflam. Un suc la 250 de ml costa 9 lei. Cocktailurile fara alcool sunt 16-18 lei, iar cele cu alcool in jur de 21-25 de lei. Sandvisurile de care am vorbit mai devreme sunt cu pui si mustar dijon, salam, mortadella si prosciutto si costa in jur de 21-28 de lei. Supa zilei este 14 lei, iar o salata thai cu pui, alune, ananas si sos picant - 25 de lei.

eatery

Exista unele baruri sau unele localuri in care intri o data si raman cu tine multa vreme, chiar daca nu te impresioneaza. The Eatery este unul dintre acele localuri pentru mine, mai ales ca am vazut jumatate din Fast and Furious pe care nu avusesem ocazia sa-l vad pana acum .

The Eatery
Radu Beller nr.8
021 230 60 811 comentariu

Cafe/Bar: The Eatery
florin
#1 -

dress code obligatoriu: o salopeta veche pe care sa o aruncati

1. atmosfera ok la the eatery
2. preturi mari / servire buna
3. dar sa pleci cu guma pe genunchii pantalonilor, NOT GOOD!

Nici faptul ca nu-ti raspunde nimeni la telefonul afisat pe toate sit-urile.

Solutii: ori curatati mesele dupa clientii needucati, ori puneti, tata, afise! Penibile, dar utile!

Astept banii pentru curatatorie. Sau o pereche noua de pantaloni!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera