Bucatarasul cel Dibaci, revizitat - preturi mici, portii mari, gust ca la mama acasa
Pe la Bucatarasul cel Dibaci am mai fost noi acum vreo doi ani. Pe-atunci ne-a placut si mancarea si amenajarea, asa ca ne-am gandit sa le mai facem o vizita, sa vedem daca lucrurile au ramas cum le-am lasat.
Am reusit sa gasim din nou straduta Olteni (prin spatele Tribunalului) si clubul Barfly, unde stiam ca este si restaurantul Bucatarasul cel Dibaci. Am regasit aceeasi atmosfera primitoare si intima, parca neobisnuita pentru un restaurant cu specific romanesc, care ne-a incantat si data trecuta. Asa ca ne-am facut comozi si-am inceput, cum e frumos, cu o cafea (5.9 lei).
In concluzie, noi ne declaram din nou foarte multumiti de Bucatarasul cel Dibaci. Chiar e dibaci! Gasiti la el si meniuri de pranz la 12 lei (fel principal + garnitura + salata) sau la 17 lei (meniul de 12 lei + ciorba), de luni pana vineri intre orele 11-16. Are si livrare acasa sau la birou, organizeaza revelion, evenimente all-inclusive cu bufet, ba chiar gateste orice pofteste inimioara musteriului, daca este anuntat cu 48 de ore inainte! Asa gazde mai intelegem si noi.
Pentru ca ne-a placut de si la Bucataras, i-am propus sa ofere o reducere de 10% prin cardul Metropotam si am batut palma! (reducerea este valabila in fiecare zi, mai putin pentru meniurile zilei si alte oferte speciale deja reduse). Asa ca, daca ati fost pe la el, asteptam pareri, iar daca n-ati fost, luati cardul Metropotam la voi si dati o fuga. N-o sa regretati!
Mai multe poze si meniul complet al Bucatarasului cel Dibaci in galerie
Comentariu nou
bai, dar e ceva naspa la restaurantul asta?
@alex
ce-i drept, ne-ar fi placut mai multe optiuni la desert.
Bucătărașul cel ...
Întâmplarea face că mi-a fost dat să mănâncă destul de multă mâncare de la Bucătărașul cel prea lăudat, motiv pentru care, recunosc că nu prea înțeleg ce v-a determinat sa scrieți acest review așa. De la salată oxidată, la pui carbonizat pe o parte și altădată crud, mămăligă nesărată, piure din fulgi, ciorbă de pui cu zgârciuri exclusiv și chiar până la fire de păr și muște în mâncare. În mod cert, firmele pentru care livrează primesc doar resturile, dar, refuz să cred că diferența e atât de mare. De altfel, nu prea reiese nici din poze.
Bucatarasul cel dibaci
Ana, daca ti-a fost dat sa mananci, inseamna ca nu nu esti decat de la alta firma concurenta, si vrei sa le faci altora rau. Poate la voi e asa. Cu siguranta piureul nu a fost facut din fulgi niciodata, "zgarciurile" din ciorba de pui sunt extreme de appreciate de ceilalti care spun ca ciorba a la greq asa buna ca la Bucataras nu au mancat nicaieri. Mamaliga o fi nesarata, este de preferat de cele mai multe ori sa nu aiba prea multa sare decat sa fie nesarata... si tot asa. Ai incercat sa vorbesti cu cineva din restaurant sa vezi ce s-a intamplat cand ai fost nemultumita, daca e asa?
Dragă Nico ...
Eu sunt dispusă să-mi dezvălui identitatea pentru a proba cele spuse în condiţiile în care ești dispusă și tu să faci la fel și să ne spui cine ești în viaţa reală și în ce calitate vorbești.
Feedback referitor la nemulţumiri a fost oferit în câteva rânduri, dar, cum ele nu au fost luate în seamă, am decis să nu-mi întorc stomacul pe dos mai departe. Aștept răspuns pentru prima parte :)
Bucatarasul
Daca esti dispusa sa iti dezvalui identitatea doar dupa mine, ok. Sunt Nico, asa cum am semnat si primul comentariu, si sunt managerul restaurantului. Deci in viata reala asa ma cheama si vorbesc in calitatea pe care am mentionat-o. Cred ca din primul meu raspuns ti-ai putut da seama ca am raspuns "din interior", si nu "in locul unui client".
Cu atat mai mult sunt in masura sa spun ca nu am primit feedback referitor la nemultumiri, mai ales avand in vedere faptul ca sunt in restaurant foarte multe ore in fiecare zi. Poate ca nu suntem intotdeauna pe gusturile clientilor, dar un client care sa spuna ca la noi "isi intoarce stomacul pe dos" nu am intalnit - asa inversunat si vehement, chiar niciodata.
Astept sa fii la fel de "transparenta" :)
Bucatarasul
Din pacate eu ar trebui sa mananc destul de des de la ei. Nu pot sa cred cat de laudati sunt cand stiu cat de proasta este mancarea lor. De la salata nespalata, la carne negatita, la omleta cu resturi de teflon in ea... Ar fi atat de multe de zis, si absolut nimic bun.
Comentariu nou
Numele meu este Ana Pobleanu și lucrez la Avira, compania pentru care cu siguranță știți că Bucătărașul cel Dibaci livrează zilnic mâncare. Bineînțeles, îmi mențin afirmațiile. Am comunicat observațiile de câteva ori când am mâncat în "restaurant" direct ospătarului sau pur și simplu nu am mâncat din farfurie. Nu am observat îmbunătățiri, așa că am trecut peste și nu mai mănânc de la voi chiar dacă este un beneficiu pe care îl am ca angajat la care renunț fără nici o compensare :).
Știu că în medie colegii mei de la Avira sunt ok cu ce se livrează / servește, dar consider că opinia este mult influențată de experiențele mult mai negative pe care le-au avut cu celelalte firme cu care s-a colaborat în trecut. Deasemenea, sunt conștientă de limitările pe care le poți avea când faci un meniu ieftin și "de cantină", dar nu cred că despre asta este vorba aici, aici este doar neglijență și nepăsare. Dacă vreți un exemplu de business asemănător care reușește să livreze mâncare excelentă cu buget mic, dați o fugă până în Pipera în Iride la Yuppies. Nu, nu e businessul meu să-i fac reclamă, doar se întâmplă că am lucrat în zonă înainte.
Oricum, ca să ajungă cineva să considere mâncarea de la voi "ca la mama acasă" trebuie să fi avut o mamă care gătea cam prost sau deloc.
Bucatarasul
Iti multumesc pentru raspuns, Ana. Avand in vedere ca avem un contract intre companii, cred ca ar fi mai bine sa discutam direct pentru ca nu mi se pare corect sa nu poti beneficia de un avantaj din partea companiei la care lucrezi. Este foarte greu ca, in cadrul unui astfel de contract, sa poti multumi pe toata lumea si toate gusturile, dar voi incerca sa aflu exact de la tine care sunt problemele si chiar sa ne imbunatatim serviciile pe care le prestam. Imi pare rau sa aud astfel de comentarii mai ales ca, in general, ele nu au fost chiar bune. Nu ma refer doar la comentariile celor de la Metopotam, daca ai sa cauti vei vedea ca si altii au fost multumiti la noi. Iar astfel de comentarii chiar nu pot fi platite pentru a fi postate; despre asta poti fi convinsa, daca te uiti si la alt comentarii pe care ei pe fac. Multumesc.
Bucatarasul-rectificare
Am vrut mai devreme sa spun ca am avut comentarii bune, nu sa neg asta; am gresit :); deci, in general comentariile despre noi sunt bune si foarte bune si notele sunt catre maxim.
Bucataras
Experiente neplacute pot spune ca am avut si eu la Bucataras :-) (de aceea nu inteleg de unde atata lauda).
De la serviciu (ospatari care iti trantesc furculita folosita inapoi pe masa dupa felul 1, spre a fi refolosita la felul 2), pana la mese murdare, fire de par in mancare sau preparate gatite partial. Ca sa nu mai vorbim de salate cu rosii fermentate, tacamuri cu resturi de mancare si altele...
Adevarat, nu am patit asa de fiecare data cand m-am dus (uneori a fost chiar foarte bine) insa stiti vorba aia... daca mananci 10 seminte de floarea soarelui si una este amara cam arunci toata punga.