Beer garden and cafe: Sizzle

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Sizzle. Cand am auzit prima data numele ne-am gandit instantaneu la pereti rosii combinati cu perdele portocalii, plante exotice pe la colturi si lumanari pe masute. Metropotamii sunt pregatiti pentru neprevazut, dar nu pentru... verde. Sizzle este un local verde. Ok, engleza se schimba rapid, limba este organism care evolueaza dar sizzle nu este asociat de obicei cu carnita care sfaraie pe gratar?

Vina mea ca gandesc numai in imagini culinare. :) Realitatea este ca Sizzle este un local cu mult verde, simplut si cat de cat cochet, ascuns undeva pe stradutele din spatele hotelului Intercontinental. Are doua nivele si o gradina care fiind prea frig, este in continuare inchisa. Din ce-am vazut inauntru nu prevedem ca ar fi cu mult mai incarcata decat localul in sine. Majoritatea clientilor (cel putin din cate/cati am vazut noi) sunt de varietatea preuniversitara.

Cand am ajuns in local, din boxe se auzea vocea de privighetoare a lui John Travolta in musicalul Grease si ne-am gandit: 'Oh! Oldies". Sperantele ne-au fost rapid strivite, dupa Grease urmand Impact si alte hituri asortate dar destul de moderne.

Sizzle

Sizzle

Al doilea nivel al cafenelei este mansarda, cu aceleasi scaune si canapele acoperite cu piele maro pe care le vei vedea si la parter. Doar doua tablouri impodobesc peretii. Unul dintre ele reprezinta o varianta verde (cum altcumva?) a unui cadru din filmul Reservoir Dogs care a provocat urmatoarea discutie:

Sizzle

"Hey, nu sunt cam multi?"
"Nu mai e bine ca e Mr Pink, Mr. Brown, Mr. Blonde... etc cinci deci si mai e si tipul ala Eddie in trening violet"
"Dar nu e nici unul in trening."
"Uhhhh..."

Cainele care ne lipsea era tocmai Mr. Blue dar sa ne fie cu iertare, Mr Blue si-o ia inca de la inceputul filmului. :) Dezbaterea a avut loc in timp ce-l asteptam pe mister chelner sa ne ia comanda. Chiar daca l-am asteptat multisor, deja ne hotarasem de mult ce sa comandam, bauturile ne-au fost aduse rapid. Pacat insa ca noi voiam si mancare si vineri dup-amiaza pe la 16... in Sizzle dintr-un motiv sau altul nu se serveste mancare.

Sizzle

Sizzle
Trebuia neaparat sa servim un Green Apple. Nu de alta, dar nu aveau Wild Cherry. Prea rosu pentru ei probabil.

Preturi sunt foarte ok, pentru un local in centrul orasului. Cafelele costa intre 4,5 si 9,5 lei. Ciocolata calda este 7 lei, capuccino 6 lei. Lapte cu ciocolata se vinde separat la 6 lei. Frappe-urile costa 9,5 lei, cocktailurile fara alcool 10 lei si cocktailurile cu alcool 13,5 lei. Berile variaza intre 10 lei (Guiness) si restul de sortimente de prin partile locului (Tuborg, Ursus, etc) la 6 - 6,5 lei.

Desi nu am apucat sa servim, in meniu erau trecute si cateva feluri de mancare demne de orice meniu urban: sandvisuri (7-8 lei) si pizza (intre 9 lei pentru o pizza Marguerita si 15,5 lei pentru pizza cu numele localului). La desert erau trecute omniprezentele clatite cu gem sau ciocolata, pentru 4,5 lei.

Sizzle ramane in mintea noastra un local nici prea prea, nici foarte foarte dar destul de... verde. :)

Sizzle
Str. Italiana nr. 19
Tel.: 0764 - 82.33.60
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera