Bar&terasa: Metal Bunker

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Peste drum de Les Bourgeois, pe Smardan 37, veti gasi un mic paradis al iubitorilor muzicii rock, o terasa numita Metal Bunker. Nu este un loc chiar pentru toata lumea, daca nu va place muzica rock nu va veti simti in elementul vostru, pentru despre asta este vorba aici: rock, de la 10:00, cand se deschide, pana la 22:00, cand se inchide.

Mica terasa (6-7 mese) este de fapt o extensie a magazinului Metal Bunker, unde veti gasi CD-uri, DVD-uri, tricouri originale importate de la Nuclear Blast, Peacevile, AFM, Massacre, Frontiers, Lion Music, reviste de specialitate si accesorii rock. Exista si inauntru doua mese si un mic bar, insa pe timp de vara terasa este punctul de atractie.

In timp ce ascultati hard rock, power, thrash, gothic, death, black etc. si beti bere sau votca, veti intalni aici fie pustani in tricouri negre si cu plete, fie artisti autohtoni ai scenei rock.

The Metal Bunker The Metal Bunker

Fiind o terasa dedicata rockerilor, preturile sunt mici, iar meniul este plin de bauturi alcoolice. Berea la sticla incepe de la 5 lei Timisoreana si Stejar, si ajunge pana la 10 lei Miller, berea la halba costa 4 lei sau 6 lei daca optati pentru o halba de 0.6 l. Bauturile racoritoare costa 6 lei.

De efect sunt bauturile casei cu nume precum: Tsar Nicholas (White Russian), Tolstoi (Black Russian), Jimi Hendrix, Bakunin, Mercury Fresh, la 10 lei, Jim Morrison la 12 lei, Syd Barrett la 13 lei, Randy Rhodes, Bunker Shot la 8 lei etc.  


The Metal Bunker

Metal Bunker este o pata de culoare binevenita in marea de terase aproape trase la xerox de pe Smardan, asa ca daca sunteti pasionati de muzica rock de orice fel, nu stati departe. Luati un loc pe terasa si sigur veti gasi pe cineva cu care sa vorbiti ore intregi, pana la inchidere despre tot felul de subiecte in legatura cu muzica rock.  Sau puteti doar sa ascultati conversatiile de la mesele vecine, fie pentru a afla ceva nou, fie pentru a va amuza.

The Metal Bunker
Smardan 37
2 comentarii

Bar&terasa: Metal Bunker
Guus
#1 -

LOL
"Fiind o terasa dedicata rockerilor, preturile sunt mici, iar meniul este plin de bauturi alcoolice". beton argumente. gruia, esti penal, baiete.
Bar&terasa: Metal Bunker
Edeleth
#2 -

Comentariu nou

mai exista baru/terasa asta ?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera