Bar & terasa: La Apasu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Repede-repede, cat inca se mai poate sta afara seara, sa va povestim si de terasa de La Apasu. E plasata in mijloc de cartier Grozavesti, care infloreste in vile si blocuri, in timp ce trotuarele zac sub mormane de pamant, iar de prin curti mai auzi cotcodacind cate o oratanie... urbana, nu altfel. Dupa o plimbare prin hatisuri, trecand peste terenuri virane pline de buruieni, pamantul nimanui cu placuta "parcare privata", am dat in sfarsit de casuta batraneasca de La Apasu.

E pe strada Econom Cezarescu, la nr. 43, foarte aproape de restaurantele Shorley si Pui de Urs (din care razbateau niste chiuituri de nunta de toata frumusetea). O recunosti dupa motoarele din fata si indianul de pe perete.

La Apasu La Apasu

Inauntru, asa cum ne asteptam, o terasa cat se poate de simpla, cu pietris, banci de lemn si umbrele (buna treaba asta cu umbrelele mari, anti-ploaie, anti-soare). O masa cu de-ai casei, in rest gol. Numai bine. Ne-am asezat si noi la una din mesele mai retrase, colorate cu stenciluri si cu o groaza de reclame la ateliere moto, la magazine de tzoale moto, la casti personalizate, la ... tot felul moto.

La Apasu La Apasu La Apasu

Inauntru n-am intrat decat ca sa ne luam ceva de la bar, dar ne-a placut atmosfera de casa batraneasca transformata in carciuma de cartier, prafoasa si luminata slab, inviata cu niste casti de motociclist insirate ca la expozitie pe o tejghea si cu niste indieni intinsi pe pereti. O sa revenim la iarna, sa vedem cum e atmosfera la o bauta sau la o cantare inauntru.

Inapoi pe terasa, unde am baut o vodka tonica subtire rau, am ascultat o vreme muzica (pop-rock...ish) in surdina, pana cand boxa a fost data afara, pe terasa... si n-am mai ascultat in surdina.

In afara de asta, ne-fiind niste obisnuiti de-ai locului, nu prea putem reda un feeling autentic de seara La Apasu, pentru ca n-am simtit vibratia de "templu al renasterii si regasirii de sine", cum zice imaginea de mai sus. Putem sa va spunem totusi ca lumea parea destul de prietenoasa pe acolo (mai ales pentru ca toti pareau sa se cunoasca intre ei) si ca preturile afisate langa bar erau destul de studentesti: bere pe la 4-5-6 lei, long drinks (ca vodka mea cea lunga) - vreo 10 lei.Puteti sa dati o raita pe acolo chiar weekendul asta, e concert C.O.D si 9,7 Richter, si au loc des evenimente, ori muzicale, ori legate de comunitatea de bikeri (a fost acolo Guitars, Bikes & Tattoos, au cantat Tarantula, Inopia, Highlight Kenosis si au avut si-o seara multimedia, Visual Rock Fantasy)

3 comentarii

Bar & terasa: La Apasu
Lore
#1 -

huston we have a problem

Ma duc in apasu de cand s-a deschis si atmosfera e exact asa cum tre sa fie: de bodega de roackeri. Preturile tot de roackeri. Motoarele parcate afara se insira pe toata lungimea gardului bodegii. Muzica si bere si prieteni. Asta e "the authentic feeling".

Iar la iarna o sa fie cam aiurea: e mult fum si peste tot sunt aruncate castile si gecile si protectiile motoristilor veniti sa se incalzeasca. Dar muzica si berea si prietenii raman. :)

Bar & terasa: La Apasu
Qaz
#2 -

Houston, we don't have any problem

Ma duc pe la Apasu suficient de des. Cel putin o data pe saptamana. Da, toti ne cunoastem intre noi. Si nu vad nimic rau in asta. Castile insirate inauntru nu erau exponate. Pur si simplu sunt castile lui Apasu si ale prietenilor. Casti folosite destul de des.

@Lore: la iarna nu o sa fie deloc aiurea. In urma cu doua seri (sambata) a fost concert. Inauntru. Si pot spune ca noile ventilatoare si-au facut treaba. Desi inauntru nu era loc nici sa te misti, nu era fum si nici nu mureai de cald. Asta in conditiile in care aerul conditionat (instalat foarte de curand) inca nu a fost pus in functiune. Deci la iarna... va fi cald si nu va fi fum. Iar casti mai putine, pentru ca nu vor fi multi curajosi sa iasa pe zapada. Cat despre geci... le vom gasi un loc si lor.

Bar & terasa: La Apasu
suzanna
#3 -

despre apashu

nu iti place,nu te duci,dar nu comentezi ca un bou.........oricum apashu bar nu e pentru orice fraier:)))
sunt destule cluburi in care sa va cALcati pe bataturi,asa ca......pls,nu ne stricati serile cu prez voastra

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera