The Jack, pub & rock, acum la o noua adresa

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Dupa o jumatate de an de pauza pentru mutare, The Jack s-a deschis in Cotroceni, intr-un sediu nou, foate spatios, curat, luminos, cu pereti albi si gresie pe jos... dar parca nu va suna tocmai a Jack? :-)

Iar daca o sa va spunem ca toaletele sunt curate, au hartie, zavoare si usi care se inchid si ca atunci cand am ajuns in bar se asculta disco pop din anii '80 o sa ziceti ca iar am visat ca s-a redeschis Jackul.

The Jack, la noua adresa The Jack, la noua adresa

De fapt chiar s-a deschis, The Jack, si nu arata rau, desi e departe -ca design interior cel putin- de lucrul cu care eram obisnuiti si de ce ne asteptam sa gasim. Printre putinele reminiscente ale atmosferei clasice din Old Jack era si placuta de lemn cu "The best drug is rock", atarnata langa o tartacuta, la intrare. Si am mai zarit ceva interesant, un cufar prafuit de vreme din care ies picioarele vreunui matelot inecat la datorie. De efect, speram ca nu era doar decor ramas de la Halloween.

Acum e spatiu berechet de headbangereala, iar barmanul este mult-mult mai aproape de orice colt al barului. Am mai zarit intr-un colt un mic postament (cam mic), care aducea a scena, de unde ne-am grabit sa tragem concluzia ca se vor tine si concerte acolo. Ne-a placut perspectiva.

The Jack, la noua adresa The Jack, la noua adresa

Jack cel nou e pe Soseaua Cotroceni la nr. 11, dupa Art Cafe Glendale si intersectia cu strada Zarii, la demisolul unui sediu de banca.

Desi deschis abia de de 3 zile, ne asteptam ca gura targului sa fi comunicat deja noutatea si sa il gasim plin de vechea si credincioasa clientela. Era gol. Am profitat deci de spatiu, ne-am asezat la uscat langa un calorifer fierbinte si imediat a venit la noi barmanita-chelnerita sa isi ceara politicos scuze ca nu au inca meniu si sa ne ia comanda.

Dupa socul initial (nu ne mai servise nimeni la masa in Jack), am cerut o bere din cele trei tipuri existente (Becks, Becks Lemon si Stella), lucru care iarasi ne-a mirat putin, dar am banuit ca asa e la inceput, pana gasesti furnizori.

Muzica a trecut usor de perioada disco, s-a indreptat din fericire spre zona rock clasic & heavy metal (Iron Maiden, AC/DC, Creedence, Metallica, etc.) si chiar blues, si acolo a ramas toata seara... adica pana la 11 si jumatate, cand s-a luat ultima comanda si ni s-a spus noapte buna.

The Jack, la noua adresa The Jack, la noua adresa

Programul este deci cel pe care il gasim si pe site-ul lor, adica de luni pana joi si duminica 7:30 - 23:30 (am aflat, apropo de ora matinala, ca in curand in Jack se va servi si mancare, pe sistemul de pub, ba chiar si micul dejun), iar vineri-sambata e non stop.

O sa mai mergem si intr-o seara de weekend, sa vedem care e atmosfera acolo si vom reveni si cu o cronica de restaurant Jack (nu-i asa ca suna ciudat?), imediat ce vor incepe sa serveasca mancare.

Sa ne povestiti daca v-a placut la noul Jack.
4 comentarii

The Jack, pub & rock, acum la o noua adresa
MrsGod
#1 -

mateolutl

....da...matelotul ala era si in vechiul Jack, pe barna de deasupra intrarii in holul cu toaletele; imi pare bine ca l-au pastrat

The Jack, pub & rock, acum la o noua adresa
craiu
#2 -

ciudat!!! dar eu ii mai dau o sansa

... dar dupa ce am vazut siteul m-am speriat. Nu de cum arata barul ci de cum arata siteul. Dar mai ales de preturile la mancare... 10 lei pe 200 mg de orice ar fi ea inseamna 10 lei / 0,2 g deci vreo 500 ron / 100 g :)))))))

The Jack, pub & rock, acum la o noua adresa
cdnews
#3 -

am fost si eu ..in fostul

cand era pe grivitei, am stat linistiti..chiar ne-am si la bar sa comandam.. liniste profunda de parca am ajuns intr-unn bar de zoombies..naspa, m-am simtit scarbit si nu m-am mai dus, noul?cine stie? pare insa comun, fara personalitate.
ps: am fost intr-o duminica de dim

The Jack, pub & rock, acum la o noua adresa
Dan
#4 -

Dar cine e DJ?

Stie cineva cine mai lucreaza dintre oamenii vechi?
Si stie cineva cine pune muzica?
Ca defapt, personalitatea circiumii nu era data de un cufar cu niste picioare sau de tablourile de pe pereti, ci de oamenii care lucrau acolo.
Si o ultima intrebare, a fost cineva la Nina la circiuma?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera