Bar- restaurant: AsiMo

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Prins printre stradutele nou pavate ale centrului vechi se gaseste AsiMo. Mult timp am crezut ca este o cafenea micuta si cocheta pierduta in zona, totusi am avut norocul sa descoper ca este si restaurant (imi era foarte foame). Terasa inca se mai tine in picioare in ciuda vremii, dar interiorul parea mai imbietor.

Inauntru atmosfera este placuta, muzica este data incet, playlist-ul este destul de bine ingrijit si nici nu dai de vreun promo de radio. Decorul este simplu, doar cateva fotografii alb-negru cu iz interbelic sparg monotonia peretilor. Mesele sunt negre din lemn cu scaune asortate, de lemn sau de piele. Un detaliu inedit sunt lampile in stil industrial care atarna deasupra meselor. Iar intr-un colt se inalta subtil barul, discret, dar bine dotat cu tot felul de bauturi.

asimo

Serviciul este unul rapid, personalul este amabil si simpatic. Orice intrebare isi gaseste repede un raspuns si orice cerere poate fi rezolvata rapid. Cum majoritatea oamenilor vin pentru bar, masa este aranjata doar daca ceri si ceva de mancare. Si desi bucataria este fix in spatele barului, in local nu se aude nici un sfarait sau vreo replica acida despre oale.

asimo

Meniul nu este foarte bogat si am putea spune ca este un mix din toate, grill&paste&salate. Platourile erau 20 de lei, cu tot felul de gustari calde sau reci. Tigaile erau 14 lei, de pui cu smantana, porc cu sos tomat, usor picant sau de pastrama stropita cu vin (foarte gustoasa, desi nu face bine la silueta nimanui). Salatele erau 14 lei, in retele obisnuite, mediteraneeana, bulgareasca sau de pui, iar pastele sunt 16 lei.

Pentru cei pasionati de carnuri va oferim si lista de preturi pentru gratare - intre 8 si 10 lei, iar preparatele din pui sunt intre 10 si 18 lei. La care mai adaugam si garniturile care sunt in jur de 4 lei. Desert nu am vazut din pacate. O bere costa in jur de 6 lei, cea mai scumpa fiind 10 lei, cocktailurile erau 12 lei, cele fara alcool, si 14 lei, cele cu alcool. Cafeaua incepea de la 5 lei, iar specialitatile ajungeau la 10 lei, in timp ce sucurile sunt in jur de 5 lei.

Locul este foarte animat seara si potrivit pentru a petrece timpul cu prietenii. Iar ziua poti intra pentru o masa gustoasa, departe de agitatie.

AsiMo este pe strada Smardan 41
Program 10.00-ultimul client
Telefon: 0729 867 892

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera