Bar-club: The Floor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Lucky 13 nu a fost atat de norocos si sub semnul numarului ghinionist din nume s-a inchis si in locul lui a aparut, tot la etaj, The Floor, club and culture cum s-a autointitulat noul locatar de pe Selari 9- 11, in Curtea Sticlarilor.

Cand am fost noi nu am vazut partea de cultura, asta poate pentru ca partea de club era in mare verva cu o seara de karaoke, localul full si tequila pe mese. La The Floor am fost de vreo doua ori pana acum, niciodata pe timpul zilei si niciodata nu am vazut o seara chill. Putem deci sa incepem turnarea impresiilor prin a-ti spune ca daca vrei o noapte de haos in Centrul Vechi, The Floor is the place. 

 The Floor The Floor The Floor

O data am nimerit intr-o seara fara evenimente, dar in care zumzetul tuturor mesenilor erau pe post de playlist si fundalul sonor nu parea sa deranjeze pe nimeni. In alta seara am nimerit la o seara de karaoke cu melodii de Eurovision unde am salvat noi situatia cu selectii mai distractive, dar niste piese pe care bunica nu le-ar fi putut vota la un concurs pe TVR. 

Atmosfera de la The Floor e energizanta, nu-ti vine sa te lungesti la discutii filozofice si nici sa-ti declari dragostea la un pahar de vin rosu. Aici merita sa vii in gasca mare, sa bei o bere sau mai multe si sa te arunci in discutii despre de toate si sa termini cu un banc. Cam asta e vibe-ul pe care ni l-a transmis noua The Floor si ne-am conformat repede la comenzile date. 

The Floor The Floor
The Floor The Floor

Ce e putin ciudat e ca tot decorul locului e oarecum in contradictie cu starea pe care clubul o arunca intre peretii decorati cu forme aurii. Candelabrele impunatoare, cortinele din catifea rosie, incaperile inalte ca de palat, intrarea luxoasa cu aparat de curatat pantofii la usa si toate elementele de design care exprima lux regal nu prea inspira galagie si fun in numar mare. 

Chiar daca exista un versus intre decor si atmosfera, noi ne-am bucurat sa regasim cam aceleasi elemente de design care ne-au incantat si la fostul Lucky 13 despre care vorbeam in articolul de aici. The Floor este gazda unor seri de stand-up, seri cu muzica live, seri de karaoke si alte evenimente care sa tina bucurestenii in priza.

The Floor The Floor
The Floor The Floor

Preturile sunt cele clasice de Centrul Vechi cu berea incepand de la 7 lei pana la 11 lei, cocktail-urile- 15 lei, cocktail-urile nonalcoolice- 12 lei, cafeaua si specialitatile din cafea 5- 12 lei, vinurile incepand de la 33 de lei.

Oriunde vezi un bar plin, e semn bun si inseamna ca e rost de distractie. Si cam asta se intampla si la The Floor, asa ca daca esti in cautare de ceva fun cu galagie, dar fara sa stai nas in nas cu vecinii, noi zicem ca merita sa dai o tura si pe club&culture-ul de pe Selari.

The Floor The Floor
2 comentarii

Bar-club: The Floor
andrei
#1 -

interesant

Pare interesant, o sa-l incerc si eu in weekend, sper doar sa nu fie chiar atat de full.
Preturile mi se par bune pentru un club, pentru ca la orice terasa/restaurant sunt mai scumpe decat ce preturi ai spus tu aici. SPer sa fie bine!

Bar-club: The Floor
mircea
#2 -

rusine!!!!

alt articol de cacao! !!!!!!!!!! articol publicitar !!!!!
carciuma aia e de vanzare !!!!
ce expresie e asta "preturi clasice pentru centrul istoric" ??????!!!!!~

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera