Bar, club: Indie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Am descoperit saptamana trecuta, in zona Iancului, pe strada Inisor, langa UNATC, un bar cu nume foarte apetisant pentru hipsteri: Indie. Din pacate nu este deloc un Control si nici un loc in care muzica indie sa fie ridicata in slavi sau sa se bubuie in boxe. Asa ca nu va duceti cu asteptari prea mari.

Barul se afla la parterul unei care vechi, cu peretii picatati intr-un mod destul de... kitschos. Nu foarte atractiv, dar eye catchy.

Bar: Indie Bar: Indie

Inauntru, la parter, este amplasat barul si langa sunt amenajate doua zone in care se poate sta la o bere. Incap cam 20 - 25 de oameni. Sezutul se face in fotolii, deci fara dureri de spate. Avand un tavan destul de inalt, fumul de tigara nu te sufoca, chiar daca se fumeaza peste tot in bar.

Asa cum spuneam, muzica nu este indie, ci un amestec de rock, pop comercial si oldies, iar sonorizarea nu este cea mai buna, mai ales daca stati pe fotolile de langa bar, care se afla fix in dreptul boxelor.

La subsol exista si o zona de "clubbing", nu foarte mare, dar buna pentru cei care vor sa-si organizeze o zi de nastere sau vreun eveniment similar.

Bar: Indie Bar: Indie Bar: Indie Bar: Indie

Avantajul cel mai mare al locului sunt preturile mici. Berea incepe de la 4 lei (Ciuc la 0,5), o cafea e 5-6 lei, racoritoarele sunt 5 lei, fresh-urile 10 lei etc.

Servicile au fost si ele ok. Nu exceptionale, dar cei care-ti aduc bautura macar sunt prietenosi.  

Aflandu-se peste drum de UNATC, locul este perfect pentru studentii care vor sa bea o bere ieftina, dar si pentru cei care sunt prin zona si nu vor sa scoata foarte multi bani din buzunar cand vine vorba de nota de plata.

4 comentarii

Bar, club: Indie
Razvan
#1 -

De 1 aprilie?

Barul se afla cam de multisor acolo. Nu cred ca un animal urban vigilent precum Metropotamul l-a descoperit doar acum. :)

Bar, club: Indie
Costin Comba
#2 -

vor fi adepti

Probabil se vor gasi destui amatori ai genului, care netinand cont de conditiile oferite, se vor reintoarce pe acolo.

Bar, club: Indie
hamann
#3 -

super loc pt zona

Barul cum spunea Razvan se afla de ceva timp acolo .Eu am fost acolo si muzica e foarte buna ,locul arata bine curat si preturi mici .Poze mai bune gasiti pe site-ul clubului www.indieclub.ro daca vreti sa vedeti cum arata si ce evenimente sunt acolo !

Bar, club: Indie
zeni
#4 -

o seara gresita

Eu am fost anul trecut in noiembrie la un party in weekend la seara artistilor Indie Club cu intrare 5 lei si am primit biletul cu numarul 157 si era plin si sus si jos, pacat ca nu se mai tine. Despre muzica vreau sa zic ca bubuiau boxele si era super muzica cu Dj Matei !

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera