Bar & club: Damage (Pasajul Villacrosse)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Inca un club in Centrul Vechi, inca un loc din care am plecat fara promisiunea de a reveni. Damage s-a deschis de curand in spatiul din mijlocul U-ului pasajului Villacrosse, acolo unde a trait pentru putin timp restaurantul Ana Rustic, dar la subsol.

Damage ni s-a parut plicticos si in acelasi timp pretentios. Muzica ne amintea de anii de liceu, pernele de pe bancile de lemn ne aminteau de o zebra, iar orga de lasere ne amintea de o sedinta de cromoterapie. Iar tot clubul semana cu atat de multe alte beciuri din Centrul Vechi.

Damage Damage

Am stat mai intai cocotati pe scaunele inalte de la bar (spre mirarea noastra, tot locul era rezervat sambata seara), unde ne-au intrat in ochi laserele, apoi ne-am mutat pe o bancuta (incomoda), la o masuta unde cel care statea pe taburet era cam cu un cap mai jos decat ceilalti comeseni.

Damage Damage

Dupa o bere (Holsten nefiltrat, 6 lei), un cocktail (Mai Tai, 15 lei, care desi e un cocktail alcoolic, in varianta Damage era cam... virgin), si dupa vreo ora de schimbari prea frecvente de culoare a atomsferei, am urcat inapoi la lumina, considerand ca Damage-ul fusese facut.

Chiar daca nu vreti sa ajungeti acolo, s-ar putea sa se intample mai devreme sau mai tarziu, deoarece Damage organizeaza si concerte live (seri de folk, spre exemplu, inaugurate aseara cu Tica Luminare).

De asemenea, de pe blogul lor aflam misiunea si programul:
"- luni - seri de folk
- marti - muzica industrial de la classic rock pana in prezent
- miercuri - seara de extrem metal
- joi - cantari live, unplugged, coveruri 
- vineri si sambata seri de club, karaoke, stand up comedy samd.
- duminica - seri de muzica romanesca si karaoke."

O ultima precizare, curtea interioara dinaintea coborarii in genune parea sa le apartina, deci s-ar putea sa deschida acolo si terasa, care ar putea fi usor de preferat subsolului.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera