Bar: Yellow

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Este unul din barurile care are norocul sa fie in centru, motiv pentru care este si foarte cunoscut. Daca mai pui la socoteala si faptul ca este aproape de Universitate si Facultatea de Arhitectura, atunci poti sa fii sigur ca nu duce lipsa de clienti. Cu toate acestea ziua nu este atat de plin pe cat te astepti, insa seara sansele de a gasi o masa libera sunt aproape nule.

yellow

Yellow bar exista de cativa ani, aproape 10,  si de la deschidere si-a mai schimbat putin decorul, ramanand insa fidel culorii care i-a dat numele. Decorul este dominat de culoare galben peste care acum sunt puse tablete de lemn si panze inscrise cu caractere chinezesti. Inainte localul avea o tematica muzicala, cu instrumente plasate discret in colturi si partituri inramate pe pereti.

yellow

Barul este la subsol si cobori pe o mica scara circulara luminata de lampi mici imbracate in hartie catre trei incaperi destul de micute umplute cu canapele rosii, extrem de confortabile. Muzica de multe ori este o compilatie Budha Bar si este lasata sa mearga in surdina, pentru a te putea intelege usor cu cei de la aceeasi masa cu tine, fara sa te intinzi peste masa.

yellow

Serviciul nu este unul stralucit deoarece de multe ori dupa ce iti vine comanda chelnerul se face disparut si nu revine decat atunci cand se mai ocupa o masa. Totusi intr-un final isi aduce aminte de tine si te intreaba politicos daca iti mai poate aduce ceva, dar se mai intampla sa iti lungesti gatul dupa el.

Motto-ul barului este it's all about the cocktails, asa ca lista de mixuri cu sau fara alcool este destul de bogata si cocktailurile ies mereu reusite (la 16 lei cele alcool, 11 lei cele fara). Iar pe langa se mai gasesc si  long drinks (14 lei), shots (11,5 lei), digestive (10,5 lei), tequila (de la 11 lei) si whisky (incepand de la 11,5 lei), bere (de la 7 lei in sus), cafea si sucuri (incepand cu 6,5 lei). Adevarul este ca pretul la cafea te cam sperie, majoritatea trec binisor de 10 lei.

O bila alba este data de accesul la Internet gratuit prin wireless, lucru de apreciat atunci cand trebuie sa iti termini vreun proiect pentru facultate pe ultima suta de metri. Yellow este un bar dragut, potrivit pentru cateva ore de palavrageli intre amici.

Yellow Bar
Edgar Quinet 10

Telefon: 021 - 310.13.51
Program: Luni 13.00- ultimul client
             Marti-Vineri: 10.00-ultimul client
             Sambata-Duminica: 16.00- ultimul client
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera