Bar: Urban Cafe&Bar

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa o zi obositoare de alergat prin oras, prin aglomeratie si prin tot felul de locuri, am ajuns si prin zona Armeneasca. Era tarziu si mai erau multe de facut pana sa ajung acasa, asa ca, exact in acel moment si loc, organismul meu epuizat avea o mare nevoie de cofeina si de cel putin jumatate de ora de stat jos si relaxat.

M-am uitat repede in jur dupa o cafenea sau un bar sau un dozator de cafea si o bancuta; oricare din aceste solutii ar fi fost binevenita. Am dat cu ochii de o cladire inalta de birouri, iar la parter, salvarea: Urban Cafe&Bar

Am deschis repede usa si am intrat. Inauntru bubuia un fel de house sau minimal, dar la modul relaxant (daca cei carora nu le place genul pot sa isi imagineze asa ceva), placut chiar, pus sau mixat "live" de catre doi "DJ" postati langa intrare. Impreuna cu cafeaua, combinatia asta trebuia sa imi dea energie si sa ma faca sa imi doresc sa ma misc.

Locul arata foarte bine, cu multe canapele confortabile, cu niste lampi mai ciudate/interesante si un bar impresionant. Clientela era destul de diversificata, de la studenti iubitori de muzica electronica cu un look de clubberi, la oameni de afaceri care probabil chiar lucrau in acea cladire, in Millennium Business Center. 

Un lucru cam aiurea este ca pentru a merge la toaleta trebuie sa intri in Business Center, iar bodyguarzii de la BGS, care pazesc usa de la intrare nu sunt tocmai amabili si intelegatori, ci suspiciosi si intimidanti.

Si totusi cafeaua mea intarzia sa apara, deoarece nu reuseam sa aleg una dintre multele feluri de bauturi cu un continut ridicat de cofeina din meniu. Aveau: espresso (5 RON) si espresso dublu (7 RON), cappucino spuma de lapte (6,5 RON) si cappucino viennese (6,5 RON), Cherry moccalatte (7 RON), urban cafe (make your own coffee: menta, scortisoara, capsuni, cirese amare, ciocolata, caramel) (7,5 RON), ciocolata calda si Brazilian Nutt (7,5 RON), cocktail coffee: espresso coretto (7 RON), Irish coffee, Cointreau coffee, Bailey's coffe, Jamaica coffe (9 RON) si astea sunt doar cateva. Pana la urma am luat un espresso dublu.

La capitolul soft drinks  mi s-a parut interesant faptul ca aveau Dr. Pepper (6 RON), bautura pe care nu o prea intalnesti in barurile din Bucuresti, la fel de rar si prin magazine. Mai aveau suc natural de fructe (portocale, struguri, mar) 9,5 RON si limonada la un litru (14,5 RON).

Berea se poate servi doar in sticle mici, de 330 ml, si numai daca este calitate: Heineken (6 RON), Carlsberg (6 RON), Clausthaler (7 RON), Corona (10 RON), Lefe dark (10 RON). Mai puteti sa alegeti un cocktail (15 RON) Caipiriuha, Caipiroscha, Pina Colada, Cosmopolitan, Margarita, Black/White Russian, Manhattan, Daiquiri sau un pahar de sampanie Rich Prosecco (19 RON).      

N-am asteptat prea mult dupa espresso-ul meu dublu, iar chelnerul a fost foarte amabil, incercand sa nu isi arate uimirea in legatura cu starea mea avansata de epuizare. Zambetul de pe fata lui m-a facut sa ma simt mai bine, era un fel de o sa fie bine, omule, te asigur! Bea aceasta cafea plina de aroma, lasa-te pe spate, priveste spectacolul vietii din aceasta incapere. Relaxeaza-te!... O sa fie bine!      

M-am simtit bine in Urban Cafe. Preturile sunt neasteptat de mici in comparatie cu ce ma asteptam eu si avand in vedere locul/zona in care este situata si felul in care arata. Am inteles ca are si o terasa mare, insa era inchisa, cand se face mai cald o sa o vizitez cu siguranta si curiozitate.    
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera