Bar: The Place te place

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
The Place sau T(h)e place, cum scria pe meniuri pana acum vreo 2 saptamani, ne place tare mult. E un barulet simpatic aflat pe la piata 1 Mai, mai precis intre piata si primaria sectorului 1, pe strada Alexandru Campeanu, la nr. 36.

Mergem des acolo pentru ca e muzica placuta -aproape intotdeauna se aude Radio Romantic-, pentru ca sunt preturi mici, pentru ca au bere nefiltrata, Warsteiner si Konig Ludwig, si un vin fiert bun de tot, si pentru ca acolo gasesti mereu o atmosfera primitoare.

The Place The Place

Nu in ultimul rand, mergem acolo pentru ca are un aspect retro si pentru ca oriunde te-ai uita gasesti ceva de care sa-ti agati privirea: pe tavan e crucificata o pereche de schiuri vechi, din lemn. Pe pereti gasesti zeci de fotografii cu Bucurestiul vechi (anii '20-'30), pe etajere si prin colturi sunt aparate batrane de fotografiat, iar la geam stau un gramofon si-un aparat de radio antic.

The Place The Place

Am zis preturi mici, sa va dam si cateva exemple: berea pleaca de la 4,5 lei Ciuc-ul si ajunge pana la 9 lei Salitos si Leffe. Warsteiner si Konig Ludwig (0,5l) sunt 7-8 lei. Vinul fiert e 7 lei, carafa de vin de 1l e 22 de lei, dar poti cumpara si la pahar. Au si vinuri imbuteliate (aproximativ 28 de lei sticla). Long drinks si cocktailurile sunt 13 lei, dar la 300ml, ceea ce nu se intampla decat arareori prin baruri.

N-au nimic de mancare, din pacate, dar daca ar avea si cateva gustari calde, ar putea sa poarte cu mandrie denumirea de pub, cum isi spun ei, iar noi am fi si mai multumiti de The Place.

The Place The Place The Place The Place

The Place The Place
locul nostru preferat: la fereastra, sa ne uitam cum ninge din spatele unei cani cu vin fiert
2 comentarii

Bar: The Place te place
dana
#1 -

Comentariu nou

E foarte dragut barul. Merg de cativa ani acolo. Singurul defect e ca e atat de mic si de multe ori respiri cam greu din cauza fumului. Dar limonada e geniala:D Inainte aveau niste sticle vechi pline de ceara de la lumanari:p

Bar: The Place te place
Cristina
#2 -

the place

Este foarte reusit baruletul, intim si cochet, perfect pentru iesiri cu prietenii!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera